DBS 380 HERO

Få fuld kontrol over din virksomheds betalinger med DBS 380 Hero

Skuffe til kasseapparat

Få fuld kontrol over din virksomheds betalinger med DBS 380 Hero

Få de første 12 måneder til 599,- pr. md.
Herefter er prisen 799,- pr. md.

Ingen skjulte gebyrer, ingen abonnementer eller licenser, og du behøver ikke investere i dyrt hardware eller betale oprettelsesgebyr - det er så simpelt!

Med DBS 380 Hero, som er specielt designet til virksomheder og restauranter med en stor kundestrøm, får du en af verdens hurtigste 15" touchskærme og et system, der hjælper dig med at holde styr på bestillinger, levering og afregning. Integration med dit økonomisystem gør det endnu nemmere at holde styr på dine betalinger.

DBS 380 Hero kan også tilsluttes din køkkenprinter, hvilket gør det nemt for dit personale at holde styr på bestillingerne. Og med den nyeste teknologi inden for betalingssystemer kan du tilbyde dine kunder alle former for betaling.

Vores POS-løsning giver dig alt det, et normalt betalingssystem kan - og meget mere! Så tøv ikke med at tage kontrol over dine betalinger og bestil DBS 380 Hero i dag.

Denne pakke indeholder

 • POS Touchterminal
 • Integreret Betalingsterminal
 • Bonprinter
 • Pengeskuffe
 • Backoffice
 • Letforståelige salgsrapporter
 • Udbetalinger sker inden for 1-2 hverdage
 • Lagerstyring
 • Apple Pay
 • Service- & supportaftale
 • Binding 24 måneder
 • Indløsnings aftale: 0,9% på danske kort 1,75% på udenlandske
 
+
+
+
+
Her & nu pris 599,-
Prisen er 599,- de første 12 måneder, herefter 799,-.
 

Med DBS 380HERO kan du:

 
Tage imod alle gængse betalingskort
Håndtere kontaktløse betalinger og mobilbetalinger
Lade os stå for sikkerhed og certificering
 

Vi kan også tilbyde

 • Komplet betalingssystem med dankortterminal

  DBS 747SIDEKICK – Komplet pakke

  DBS 747SIDEKICK – Komplet pakke

  Få de første 12 måneder kun til 499,- Herefter er prisen 699,- pr. md.
  Ingen hardware indkøb – Ingen oprettelse – KUN fladpris pr. md.

  DBS 747SIDEKICK passer perfekt til den mindre virksomhed, hvor plads og fleksibilitet er særligt værdfuldt i hverdagen. Det gælder eksempelvis for restauranter, food trucks eller mindre butikker, som ikke har noget stort varesortiment.

  Den indeholder nøjagtig samme software som den lidt større model, 380HERO, og er den ideelle makker for alle typer restaurationer, cafeer og spisesteder. DBS 747SIDEKICK er en kompakt løsning og kan tilsluttes direkte via Wi-Fi overalt.

  Læs mere

 • Trådløs dankortterminal

  DBS A920 DREAMLINER – Komplet system

  DBS A920 DREAMLINER – Mobil / trådløs Kassesystem inkl. betalingsmodul

  Få de første 12 måneder til kun 349,- Herefter er prisen 499,- pr. md
  Ingen skjulte gebyrer, abonnementer eller licenser!
  Ingen hardwarekøb- Ingen oprettelsesgebyr – Helt enkelt!!

  DBS A920 Dreamliner er vores banebrydende produkt som passer perfekt til restaurant, cafe og foodtrucks. Den har en effektiv og lynhurtig 5” touchskærm. Systemet er specielt udviklet til virksomheder og restauranter, der har et ønske om at tage imod bestilling direkte ved bordet og senere afregne kunde direkte.

  DBS A920 Dreamliner hjælper dig med at holde styr på både bestillinger, levering og afregning, og du kan integrere betalingsløsningen direkte i dit økonomisystem. Er du restaurantejer, kan du nemt lave opkoblingen til vores køkkenprinter, som konstant holder personalet ajour med alle bestillinger fra restauranten.

  Vores POS-løsning anvender den nyeste teknologi inden for betalingssystemer. Dermed har du mulighed for at tage imod alle former for betaling. Det er bekvemt for både dig, dit personale og gæster

  Læs mere

 

Komplet POS system til restaurant

Hvordan tager du imod betalinger? Har du brug for en mere overskuelig og fleksibel løsning til det? Vores komplette POS system er perfekt til dig, der driver restaurant eller café. Systemet er nemt at bruge, og du kan tage imod betaling fra de gængse betalingskort, samt MobilePay og Apple Pay. Derudover får du en alt inklusiv pakke med alt fra de fysiske udstyr som bonprinter, pengeskuffe og betalingsterminal, til innovativt software samt en attraktive service- og supportaftale. Prisen er gennemskuelig og lav – alt er inkluderet og der er ingen ekstra gebyrer.

Vil du vide mere? Kontakt os for at høre mere om vores komplette kassesystem til restaurant.

5 gode grunde til at vælge vores POS restaurant system

Hvorfor vælge ditbetalingssystem? Det skal vi forklare dig. Vi har samlet fem gode grunde til, hvorfor du skal vælge vores løsning til kassesystem i din restaurant eller café. Løsningen hedder DBS 380 Hero og har følgende fordele:

1. Du får en alt inklusiv pakke (hardware, software og support) – du vil aldrig blive præsenterer for ekstragebyrer eller lignende

2. Systemet er designet til dig med restaurant/café og er skabt til at styre en stor kundestrøm

3. Du kan holde styr på betalinger, styre dit lager og indhente simple salgsrapporter

4. Du kan på fleksibel vis tage imod betaling via kort, MobilePay eller Apple Pay

5. Du har altid inkluderet service og support – vi hjælper med ethvert problem

POS system for restaurant og café

POS systemer er det mest brugte kassesystem til restauranter og caféer. Vi har sat os for at udvikle et af de mest innovative på markedet. Vi kalder det for DBS 380 Hero. Ikke nok med at dette system er skabt til at håndtere den store kundestrøm, du måtte have i din restaurant, det gør også din hverdagen nemmere med fleksible betalingsmuligheder.

Vi ved, at det mange kunder kan være trætte af, er en løsning med en hel masse ekstragebyrer. Dem falder du aldrig over hos os. For når du bestiller en POS løsning hos os, er ALT inkluderet. Det er vel og mærke til en lav og attraktiv pris. For du behøver ikke betale en formue for at styre dine bestillinger og tage imod betalinger – dét har vi sørget for.

Skal vi præsentere vores POS kassesystem for dig? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak. Vi ser frem til at hjælpe dig i mål med et brugervenligt og fleksibel kassesystem.