747 Sidekick Kassesystem

Kassesystem med lynhurtig skærm og nemt POS

Skuffe til kasseapparat

DBS 747 SIDEKICK – Komplet pakke

Få de første 12 måneder kun til 499,-
Herefter er prisen 699,- pr. md.

Ingen skjulte gebyrer, abonnementer eller licenser!
Ingen hardwarekøb - Ingen oprettelsesgebyr – Helt enkelt!!

DBS 747SIDEKICK passer perfekt til den mindre virksomhed, hvor plads og fleksibilitet er særligt værdfuldt i hverdagen. Det gælder eksempelvis for restauranter, food trucks eller mindre butikker, som ikke har noget stort varesortiment.

Den indeholder nøjagtig samme software som den lidt større model, 380HERO, og er den ideelle makker for alle typer restaurationer, cafeer og spisesteder. DBS 747SIDEKICK er en kompakt løsning og kan tilsluttes direkte via Wi-Fi overalt.

Denne pakke indeholder

 • POS Touch terminal
 • Integreret betalingsterminal
 • Bonprinter
 • Pengeskuffe
 • Backoffice
 • Letforståelige salgsrapporter
 • Udbetalinger sker inden for 1-2 hverdage
 • Apple Pay
 • Service- & supportaftale
 • Binding 24 måneder
 • Indløsnings aftale: 0,9 % på danske kort 1,75% på udenlandske
 
+
+
+
+
Her & nu pris 499,-
Prisen er 499,- de første 12 måneder, herefter 699,-.
 

Med DBS 747 Sidekick kan du:

 
Tage imod alle gængse betalingskort
Håndtere kontaktløse betalinger og mobilbetalinger
Lade os stå for sikkerhed og certificering
 

Vi kan også tilbyde

 • DBS 380HERO – Komplet pakke

  DBS 380HERO - Komplet pakke

  Få de første 12 måneder til kun 599,- Herefter er prisen 799,- pr. md- pr. md.
  Ingen hardware indkøb – Ingen oprettelse – KUN fladpris pr. md.

  DBS 380HERO har en af verdens absolut hurtigste 15” touchskærme. Systemet er specielt udviklet til virksomheder og restauranter med en stor kundestrøm. DBS 380HERO hjælper dig med at holde styr på bestillinger, levering og afregning. Desuden kan du integrere direkte i dit økonomisystem, og dermed kan det ikke blive nemmere. Har du eksempelvis en restaurant, kan du hurtigt koble til vores køkkenprinter, som sørger for, at personalet altid er ajour med bestillingerne fra restauranten.

  Vores POS-løsning kører på den nyeste teknologi inden for betalingssystemer, og du kan tilbyde dine kunder alle former for betaling.

  DBS 380HERO kan alt det, et normalt betalingssystem kan – og meget mere til.

  Læs mere

 • Trådløs dankortterminal

  DBS A920 DREAMLINER – Komplet system

  DBS A920 DREAMLINER – Mobil / trådløs Kassesystem inkl. betalingsmodul

  Få de første 12 måneder til kun 349,- Herefter er prisen 499,- pr. md
  Ingen skjulte gebyrer, abonnementer eller licenser!
  Ingen hardwarekøb- Ingen oprettelsesgebyr – Helt enkelt!!

  DBS A920 Dreamliner er vores banebrydende produkt som passer perfekt til restaurant, cafe og foodtrucks. Den har en effektiv og lynhurtig 5” touchskærm. Systemet er specielt udviklet til virksomheder og restauranter, der har et ønske om at tage imod bestilling direkte ved bordet og senere afregne kunde direkte.

  DBS A920 Dreamliner hjælper dig med at holde styr på både bestillinger, levering og afregning, og du kan integrere betalingsløsningen direkte i dit økonomisystem. Er du restaurantejer, kan du nemt lave opkoblingen til vores køkkenprinter, som konstant holder personalet ajour med alle bestillinger fra restauranten.

  Vores POS-løsning anvender den nyeste teknologi inden for betalingssystemer. Dermed har du mulighed for at tage imod alle former for betaling. Det er bekvemt for både dig, dit personale og gæster

  Læs mere

 

Få et samlet og optimeret betalingssystem

Hos DitBetalingssystem.dk skræddersyr vi POS løsninger, så det passer til din butik og jeres virksomheds behov. Det gør det nemlig langt lettere for dig at give dine kunder den bedste oplevelse, når systemet bare kører. Det gør vi blandt andet ved at holde os opdateret på den nyeste og bedste teknologi. Ideelt set skal I ikke bruge tid på hverken kasseapparat og dankortterminal, for det skal bare fungere, så I kan give jeres kunder den bedste oplevelse. Kender I jeres behov, så står vi for at opfylde det. Det er det, vi leverer. Har du en mindre virksomhed, hvor det er service og brugervenlighed, der står først, og hvor du har brug for en god pladsoptimering, så kan du med fordel investere i DBS 747 SIDEKICK. Få kvalitet og service samlet i en pakke, uden at det fylder alverden.

Integrerede betalingsystemer i dit kasseapparat med dankort

Vi går meget op i vores kunders behov, og hvis du prioriterer brugervenligheden højt ligesom os, så kontakt os allerede i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jeres virksomhed. Vi tilbyder forskellige pakker med integrerede betalingssystemer, supportaftaler og tilbehør. Står du og mangler et betalingssystem, der nemt og enkelt kan integreres med dit økonomisystem? Vil du gerne have en af markedets hurtigste touchskærme, eller vil du gerne have afregning, betaling og bestilling samlet i samme enhed? Ring til os og lad os høre nærmere om dit behov. Vi matcher løsninger til både de større, travle restauranter, der skal betjene mange kunder samlet og til de hyggelige, lette food trucks, hvor pladsoptimering er en prioritet. Det vigtigste er, at vi sammen finder den bedste løsning for jer.

Vi skræddersyr løsninger til kasseapparat og dankortterminal

Uanset hvilket kasseapparat, der passer til dig, er det markedets førende og nyeste teknologi, som er nøgleordet hos os. Vi kan samle dit betalingssystem, kassesystem og økonomisystem, så det bliver brugervenligt og nemt at navigere i. For os er det vigtigt, at du får det betalingssystem, der passer til din virksomheds størrelse og dine kunders behov, da størrelse og kundestrøm let kan påvirke valget af betalingssystem. Derfor kan du med fordel kontakte os, da vi med glæde hjælper dig til at vælge det rigtige kassesystem og dankortterminal. Når du vælger en pakke hos os, får du en række services med i prisen, såsom f.eks. lagerstyring, integreret betalingsterminal og service- og supportaftale. På vores hjemmeside kan du hurtigt og nemt få et overblik over, hvilke dele din pakkeløsning indeholder.