DBS A920 Dreamliner

Hvorfor både have kassesystem og betalingsystem når du kan samle det hele i én enhed!

Trådløs dankortterminal

DBS A920 Dreamliner - kassesystem og betalingsystem når du kan samlet i én enhed!

Få de første 12 måneder til 349,- pr. md.
Herefter er prisen 499,- pr. md.

Ingen skjulte gebyrer, abonnementer eller licenser!
Ingen hardwarekøb- Ingen oprettelsesgebyr – Helt enkelt!!

DBS A920 Dreamliner er vores banebrydende produkt som passer perfekt til restaurant, cafe og foodtrucks. Den har en effektiv og lynhurtig 5” touchskærm. Systemet er specielt udviklet til virksomheder og restauranter, der har et ønsker om at tage imod bestilling direkte ved bordet og senere afregne kunde direkte.

DBS A920 Dreamliner hjælper dig med at holde styr på både bestillinger, levering og afregning, og du kan integrere betalingsløsningen direkte i dit økonomisystem. Er du restaurantejer, kan du nemt lave opkoblingen til vores køkkenprinter, som konstant holder personalet ajour med alle bestillinger fra restauranten.

Vores POS-løsning anvender den nyeste teknologi inden for betalingssystemer. Dermed har du mulighed for at tage imod alle former for betaling. Det er bekvemt for både dig, dit personale og gæster.

Denne pakke indeholder

 • POS
 • Bonprinter
 • Backoffice
 • Letforståelige salgsrapporter
 • Udbetalinger sker inden for 1-2 hverdage
 • Apple Pay
 • Service- & supportaftale
 • Binding 24 måneder
 • Indløsnings aftale: 0,9 % på danske kort 1,75% på udenlandske
 
+
+
Her & nu pris349,-
Prisen er 349,- de første 12 måneder, herefter 499,-.
 

Med DBS A920 Dreamliner kan du:

 
Tage imod alle gængse betalingskort
Håndtere kontaktløse betalinger og mobilbetalinger
Lade os stå for sikkerhed og certificering
 

Vi kan også tilbyde

 • DBS 380HERO – Komplet pakke

  DBS 380HERO - Komplet pakke

  Få de første 12 måneder til kun 599,- Herefter er prisen 799,- pr. md- pr. md.
  Ingen hardware indkøb – Ingen oprettelse – KUN fladpris pr. md.

  DBS 380HERO har en af verdens absolut hurtigste 15” touchskærme. Systemet er specielt udviklet til virksomheder og restauranter med en stor kundestrøm. DBS 380HERO hjælper dig med at holde styr på bestillinger, levering og afregning. Desuden kan du integrere direkte i dit økonomisystem, og dermed kan det ikke blive nemmere. Har du eksempelvis en restaurant, kan du hurtigt koble til vores køkkenprinter, som sørger for, at personalet altid er ajour med bestillingerne fra restauranten.

  Vores POS-løsning kører på den nyeste teknologi inden for betalingssystemer, og du kan tilbyde dine kunder alle former for betaling.

  DBS 380HERO kan alt det, et normalt betalingssystem kan – og meget mere til.

  Læs mere

 • Komplet betalingssystem med dankortterminal

  DBS 747SIDEKICK – Komplet pakke

  DBS 747SIDEKICK – Komplet pakke

  Få de første 12 måneder kun til 499,- Herefter er prisen 699,- pr. md.
  Ingen hardware indkøb – Ingen oprettelse – KUN fladpris pr. md.

  DBS 747SIDEKICK passer perfekt til den mindre virksomhed, hvor plads og fleksibilitet er særligt værdfuldt i hverdagen. Det gælder eksempelvis for restauranter, food trucks eller mindre butikker, som ikke har noget stort varesortiment.

  Den indeholder nøjagtig samme software som den lidt større model, 380HERO, og er den ideelle makker for alle typer restaurationer, cafeer og spisesteder. DBS 747SIDEKICK er en kompakt løsning og kan tilsluttes direkte via Wi-Fi overalt.

  Læs mere

 

Kasse- og betalingssystem i ét

Én enhed til det hele. Det er, hvad du får med vores innovative og smarte Dreamliner. DBS A920 hedder den helt præcist. Det er et navn, du gerne vil huske på. For med denne smarte enhed får du både kassesystem og betalingssystem i én. Denne online POS løsning kan alt det, du har behov for i hverdagen – udskrive boner, tage imod betalingskort og modtage mobilbetaling. Den fikser også simple salgsrapporter og har et backoffice system. Alt sammen får du naturligvis til en fornuftig pris og uden ekstragebyrer.

Vil du vide mere om den fantastiske Dreamliner? Oplev den her på hjemmesiden og kontakt os for at bestille den perfekte POS-løsning til din mindre butik, café eller foodtruck.

Oplev vores DBS A920 Dreamliner

Den hedder ikke Dreamliner uden god grund. For denne smarte enhed er som en drøm. Den gør det nemt for dig at tage imod betalinger uden nogen dikkedarer. Udstyret med en 5" touchskærm er den moderne og intuitiv. Brug den f.eks. til at tage imod bestillinger og afregne direkte ved bordet.

Dreamlineren har også et funktionsdygtigt kassesystem, hvor du kan holde styr på levering, bestilling og afregning. Du kan endda integrere den med dit økonomisystem for endnu mere fleksibilitet. Enheden har den nyeste teknologi på markedet og giver både dig og dine betalende gæster større bekvemmelighed. Lad dem f.eks. betale med Apple Pay.

DBS A920 Dreamliner pakken indeholder:

- Ingen skjulte gebyrer eller abonnementer

- POS, backoffice og salgsrapporter

- Kasse- og betalingssystem i én

- Betalingskort og mobilbetaling

- Ingen oprettelsesgebyr

- Bonprinter

Forbered dig på en nemmere hverdag

Hverdagen er nemmere med et online POS system. Vælger du ditbetalingssystem og den smarte Dreamliner, får du det hele i én pakke. Enheden har kassesystem og betalingssystem integreret. Samtidig giver vi dig også software med i pakken, og der er altid fuld support. Det vil sige, at vi hjælper dig, hvis der opstår problemer med enheden. Det sker heldigvis sjældent.

Hvad er det, der gør hverdagen nemmere med en DBS A920 Dreamliner. Det skal vi fortælle dig. Det bliver nemt at tage imod betaling. Det bliver nemt at styre dine bestillinger. Det bliver nemt at holde styr på salg og leveringer. Du kan endda koble den lille bandit til en bonprinter i køkkenet og udskrive bestillingerne.

Vil du opgradere dit betalings- og kassesystem til den nyeste teknologi? Og have én samlet løsning? Kontakt os for at høre mere om den innovative og smarte Dreamliner med online POS system.