Fortrydelse og returnering

Så ved du hvordan du skal forholde dig

PRIVATLIVSPOLITIK

Vi vægter din privatlivspolitik når du besøger ditbetalingssystem.dk

Returnering og fortrydelsesret hos Ditbetalingssystem.dk

VIGTIGT – Nedenstående omhandler kun produkter og services købt hos Ditbetalingsystem ApS

Når du handler på www.ditbetalingssystem.dk, har du 30 dages fuld returret. Din fortrydelsesfrist starter først, når du har modtaget varen, fx når den er leveret og overdraget, når den efter aftale med dig er lagt i et skur eller lignende, eller når den er afleveret på din arbejdsplads.

Vi gør opmærksom på at Ditbetalingssystem ApS IKKE dækker eventuelle fragt omkostninger forbundet med returnering

 

DOWNLOAD VORES RETURFORMULAR
KLIK HER

 

Returneringer skal sendes til:

Ditbetalingssystem ApS

Sindalsvej 42A
DK-8240 Risskov
CVR: 39730758

 

T: +45 77 344 500
E: hello@ditbetalingssystem.dk

Åbningstider:
Mandag til fredag: 09:00 – 17:00

 

Lørdag til søndag:
kl. 09.00 – 17.00

 

Vi bestræber os på at besvare din mail inden for 2-5 hverdage samt at besvare alle telefoner hurtigst muligt.

Du har naturligvis 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du har modtaget varen. Se vores handelsbetingelser angående fremgangsmåde ved fortrydelse.


Ved den udvidede fortrydelse er varer, som på tidpunktet for fortrydelsen ikke længere er i sortiment, undtaget.

For at afgøre om du vil udnytte fortrydelsesretten, har du lov til at afprøve varen på samme måde som ved fremvisning i butik, men varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den.

Ønsker du at fortryde købet skal dette meddeles Ditbetalingssystem ApS skriftligt indenfor 14 dage, og produkterne skal tilbageleveres til Ditbetalingssystem ApS senest 14 dage efter meddelelse om fortrydelse er afgivet. Produkterne skal tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, som du har modtaget dem. Produkterne skal tilbageleveres i original emballage, hvis emballagen har en værdi for varen. Ditbetalingssystem ApS kan oplyse dig om emballage har en værdi for varen.

Du har hos Ditbetalingssystem ApS mulighed for at afprøve varerne, uden at dette påvirker fortrydelsesretten, såfremt følgende betingelser overholdes; varen returneres uden skader, slid samt i rengjort og pæn stand således, at varen sendes retur til  Ditbetalingssystem ApS i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget.

Ring på 77 344 500
Vi sidder klar til at hjælpe dig med vælge den rigtige løsning!

Alle varer købt på www.ditbetalingssystem.dk sendes til flg. adresse:

Sindalsvej 42A
DK-8240 Risskov
CVR: 39730758

Bemærk vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage.

Vi modtager ikke pakker sendt til nærliggende pakkeshops.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Vi opfordrer dig derfor til at gemme postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.


Vigtig:

Vi forventer, at du sender varerne retur hurtigst muligt, og senest 14 dage efter at du har meddelt fortrydelse.

 

Vi gør opmærksom på:

Hvis du vælger at gøre brug af din fortrydelsesret, ved at nægte modtagelse eller ikke at afhente din pakke i GLS pakkeshop, vil DU blive debiteret for returfragten, som vil blive modregnet i dit køb/udbetaling.

 

Dokumentation for dit køb samt returformular:

For at gøre returprocessen lettere og hurtigere for os, bedes du velægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb i din returpakke. Derudover bedes du udfylde vores returformular, som du finder her under og gerne vedlægge den i returpakken eller sende denne til os pr. mail til support@ditbetalingssystem.dk.

 

DOWNLOAD VORES RETURFORMULAR
KLIK HER

 

 

Tilbagebetaling:

Når vi modtager varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du her indbetalt til os ved købet. Tilbagebetaling sker ved hjælp af bank overførsel.

Du bedes derfor ved returnering skriftlig meddele os dine bankoplysninger via vores returformular, så denne proces er hurtigere, når vi har modtaget din pakke.

 

Bemærk:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

– Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.

– Du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens 
   art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Reklamationsret:

Når du handler på www.ditbetalingssystem.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden for rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Har du modtaget en vare, som ved modtagelse er defekt eller har en anden fejl, opfordrer vi til, at du reklamerer over dette inden for 14 dage, da dette vil lette din bevisbyrde for, at det var sket allerede ved modtagelse.

 

Når du ønsker at reklamere over et produkt, kan du henvende dig på:

    T: +45 77 344 500 alle hverdage kl. 10.00 til 17.00 – Lørdag og Søndag er vi lukket på telefonen.

    Mail: support@ditbetalingssystem.dk

Send venligst ikke varen retur til os, før du har hørt fra os vedrørende din reklamation.