VI TAGER ALTID UDGANGSPUNKT I DINE BEHOV

Mange års erfaring fra betalingsbranchen har lært os, hvad du har brug for i din professionelle hverdag.

VI TAGER ALTID UDGANGSPUNKT I DINE BEHOV

Mange års erfaring fra betalingsbranchen har lært os, hvad du har brug for i din professionelle hverdag.
agsdi-credit-card

Modtag de nyeste betalingsformer

Ditbetalingssystem lader dig naturligvis håndtere de nyeste betalingsformer. Det betyder, at du også kan tage imod kontaktløse transaktioner og mobilbetalinger.

agsdi-people

Få overblik over dine kunder

Systemet gemmer samtlige transaktioner. Derfor har du altid adgang til kundernes købshistorik, og du kan få det fulde overblik over, hvilke varer dine kunder oftest lægger i kurven.

agsdi-bar-chart-3

Følg forretningens udvikling

Som forretningsejer har du selvfølgelig en stor interesse i forretningens udvikling. Ditbetalingssystem giver dig overblik over både salg og udgifter. Du kan blandt andet også sammenligne medarbejderperformance.

agsdi-upload

Sikkerhed og frihed

Vi vil gerne tilbyde dig et betalingssystem, der lagrer dine data sikkert, samtidig med at du har dem lige ved hånden. Derfor er Ditbetalingssystem cloudbaseret, og du kan tilgå systemet, uanset hvor du er.

agsdi-dollar-circle

Fat i økonomien

Det økonomiske overblik er vigtigt, og du har altid adgang til dagens, ugens eller månedens salg. Salgsrapporter er aldrig mere end et par klik væk, og heri kan du medregne alle dagens eventuelle udgifter.

agsdi-hand-watch

Spar tid og penge

Vores POS-løsning omfatter både software og hardware. Software-integrationerne frigiver tid ved at automatisere dit regnskab, og med vores intuitive hardware-integrationer forløber hvert salg helt uden gnidninger. Det gavner både kunder og medarbejdere.

DBS Backend

Som kunde får du adgang til vores specialudviklede backend-system, og herfra kan du, uden beregning, blandt andet hente rapporter, oprette varianter eller foretage administrative ændringer.

Medfølgende koncernløsning

Med Ditbetalingssystem følger en koncernløsning. Denne løsning giver dig muligheden for at indhente rapporter på tværs af flere selskaber. Du kan også nemt og hurtigt regulere priser og produkter i ét samlet Backoffice via Ditbetalingssystems administration.

agsdi-tag

Hold styr på dit lager

Tjek slag og lagerstatus med vores lagerstyring. Det er ærgerligt at løbe tør for de mest efterspurgte produkter, når du har travlt, og butikken er fuld. Benyt vores lagerstyringsmodul, og undgå tomme hylder.

agsdi-handbag

Tilføj et ubegrænset antal produkter

Ditbetalingssystem gør det let for dig at tilføje varer og regulere priser i Backoffice. Desuden kan du oprette et ubegrænset antal produkter under produktgrupper.

agsdi-rocket

Betaling i lyntempo

Ventetid og lange køer er ikke godt for forretningen. Kunderne forventer hurtig ekspedition, og derfor vil vi gerne ydmygt understrege, at Ditbetalingssystem er en af de hurtigste løsninger på markedet. Hvis effektiv betjening er vigtigt for dig, så giv os et kald.

agsdi-printer

Smart køkkenprinter

Vi kan præsentere dig for den mest moderne køkkenprinter på markedet. Den er udviklet til at tiltrække sig opmærksomhed, og du overser aldrig en bestilling. Den bipper og blinker og tier ikke stille, før ordren når kokkens øjne.

Læs mere om vores køkkenprinter her

agsdi-book

Intuitivt kassesystem

Hos Ditbetalingssystem har vi altid fokus på den gode brugeroplevelse. Vores kassesystem er nemt at betjene, og den intuitive brugerflade er lige til at gå til for alle forretningens medarbejdere – også dem, der står ved kassen for første gang.

agsdi-gift

Håndter varer og priser

I Backoffice har du frihed til at oprette et ubegrænset antal menuer, produkter og priser. Har du behov for, at eksempelvis bestemte produkter kun er midlertidigt tilgængelige, kan du definere timeintervaller for dem. Systemet fjerner selv produkterne, når tiden er inde.

Effektiv bordstyring

Ditbetalingssystem er det perfekte match for restauratører. Vi ved, hvor meget overblikket betyder for dig. Med vores kassesystem til restaurant kan du løbende tilføje eller flytte serveringer eller oprette forskellige rum – for blot at nævne et par af mulighederne.

agsdi-list

Adgang til hurtig fakturering

Når det er tid til at opkræve betaling for din service eller dit produkt, skal faktureringen foregå hurtigt og ubesværet. Med OnlinePOS kan du fluks udstede kundens faktura, og du kan endda fakturere direkte fra kassen via EAN eller e-mail. Nemmere bliver det ikke.

agsdi-id-card

Beløn loyale kunder

Alle forretningsejere holder af loyale kunder, og måske ønsker du at belønne dine? Via vores POS- og kassesystem kan du overraske dine kunder og medarbejdere med rabatter eller uimodståelige tilbud. Tilbyd fordele, eller giv rabatkort til ansatte og gode kunder.

agsdi-error

Udryd misforståelser

Håndskrevne noter er årsag til mange misforståelser på restauranter. Ditbetalingssystem lader dine tjenere modtage bestillinger på deres telefon og sende dem direkte videre til køkkenet uden risiko for fejl. Det betyder endnu flere glade gæster hos dig.

agsdi-analysis

Bogfør direkte

Hvem vil ikke gerne have hjælp til at lette opgaverne med bogføring og revision? Vores POS-løsning har integrationer til markedets største og mest kendte økonomiprogrammer. Hermed kan du eksportere alle salg til dit økonomisystem og bogføre direkte.

Læs mere om integration her

agsdi-adjust-square-horiz

Gør det nemt

Gæsterne ved, hvad de vil have. Og hvad de ikke vil have. Ditbetalingssystems POS-system til restaurant gør det lettere at vælge til og fra. Med vores køkkenprinter har vi naturligvis også gjort det nemt for køkkenet at navigere rundt i gæsternes til- og fravalg.

%

Når nettet driller

Du skal ikke bekymre dig, hvis netforbindelsen ryger. Vores system gemmer alle transaktioner lokalt og sender dem op i skyen, så snart du er online igen.

%

Når du har spørgsmål

Har du spørgsmål? Hold dig ikke tilbage. Ring til os på 77 344 500 alle hverdage fra 9:00 til 17:00, eller send os en mail. Vi er her for at hjælpe dig.

%

Når det skal gå hurtigt

Vi er stolte af at kunne give dig færre køer og mere tid sammen med dine kunder – vores system er nemlig 25 % hurtigere end mange af vores konkurrenters.

%

Når du har mere end én

Vi har gjort det nemt for dig, der jonglerer med flere forretninger. Du kan holde styr på alle dine forretninger gennem én og samme konto hos Ditbetalingssystem.

Ring til os i dag på 77 344 500,
og lad os hjælpe dig med at vælge den rigtige POS-løsning!