FysioDanmark Randers

”Det var nemt at komme i gang, og de tog udgangspunkt i vores behov – derfor valgte vi Ditbetalingssystem.dk”

 

Fysioterapi

FysioDanmark Randers er blandt de største fysioterapi-virksomheder i Randers. Klinikken huser over 20 ansatte og har dagligt mange patienter og borgere til behandling eller træning. Der er derfor altid travlt i klinikkens reception.

Derfor var det vigtigt for teamet i receptionen, at de havde et betalingssystem, som var nemt for alle at betjene, og at betalinger af varer eller serviceydelser ikke krævede for mange tastninger.

DBS 747Sidekick

Vi fandt hurtigt frem til, at DBS 747Sidekick var det rigtige valg for os, da funktionerne dækkede samtlige af vores behov. Ydermere var det meget positivt, at vi kunne vælge dankortterminalen fra, da vi havde en i forvejen. Vi kunne simpelthen frit sammensætte den pakke, vi ønskede.

Service og support

Ditbetalingssystem.dk vægter et meget højt serviceniveau. Det kunne vi især mærke, da vi tog kontakt første gang og skulle bruge vejledning til valg af korrekt løsning.  Men der var også god service, da vi modtog vores system og skulle have hjælp til opsætning.

Her fik vi via telefon- og teamviewer en fantastisk assistance, som gjorde opstarten hurtig og let. Det var faktisk begrænset, hvad vi selv skulle gøre.

Integration

Det var vigtigt for os, at der var integration til vores økonomi system e-conomic.

Med DBS 747Sidekick var det utrolig nemt, da den nu automatisk bogfører vores posteringer via de to systemers integration. Det sparer os for både tid og ressourcer.

 

 

Ring til os i dag på 77 344 500, og spørg løs om vores POS-system!

 

Vores behov

Det var vigtigt for os, at vi fik en samarbejdspartner, der fra starten kendte til vores behov. Vi har ikke mange hundrede varenumre, så derfor skulle vi heller ikke bruge et stort system eller en stor kasseløsning. Efter kyndig vejledning fra Ditbetalingssystems salgs- og supportafdeling, blev vi enige om en løsning, der passede perfekt til vores klinik.

Prisen var naturligvis også væsentlig, og med en pris på 399.- de første 6 måneder og intet oprettelsesgebyr, inkl. support, var det klart det billigste på markedet. Vi tilkøbte endvidere en scanner for at minimere indtastning yderligere”.

 

Felina Schjødt
Receptionskoordinator
Fysio Danmark Randers

Ét samlet system med DBS 747SIDEKICK

FysioDanmark Randers ønskede at opgradere deres nuværende løsning, så de kunne spare tid på oprettelse af varer, manuel indtastning og være mere effektive vedr. bogføring med integration direkte til e-conomic.

ICT 250 Stationær

Stationær

kr. 299,- pr. måned

Apple Pay
MobilePay
Kontaktløs betaling (NFC)
Indløsning – Visa og Mastercard
Godkender alle betalingskort
Centerkort / Gavekort
24 timers ombytningsservice
Hurtig udbetaling – 2 bankdage
Support

 

IWl 250 Mobil

Mobil

kr. 349,- pr. måned

Apple Pay
MobilePay
Kontaktløs betaling (NFC)
Indløsning – Visa og Mastercard
Godkender alle betalingskort
Centerkort / Gavekort
24 timers ombytningsservice
Hurtig udbetaling – 2 bankdage
Support

 

20 Stk. bonruller - DBS 380

Pris: 438 DKK

20 stk. bonruller 38mm x 30m #37-13 til vores DBS 380 - stor kasse

20 Stk. bonruller - DBS 747

Pris: 285 DKK

20 stk. bonruller 38mm x 30m #37-13 til vores DBS 747 - lille kasse