Kasseapperat hos kaffebar

 

Kaffebaren &kaffe

”Måske er det verdens nemmeste kasse og betalingssystem!”

Kaffebaren &kaffe

Vi har brugt DB siden vi åbnede i august 2019 og det har simpelthen været så gnidningsfrit - og måske er det verdens nemmeste kasse og betalingssystem.
 
Simpeltheden, opsætning og brugervenligheden er helt i top. Samtidigt er det rigtig nemt at sætte nye medarbejdere ind i systemet, da det hele giver sig selv. Dette gør at, vi udover at have et system som aldrig går ned, fejler eller lignende, sparer os en helt masse tid på oplæring. Back end giver ligeledes et super overblik over ens omsætning, produkter, best sellers og det forkromede overblik over vores forretning.
 
Vi kan varmt anbefale DB og kundeservicen, som altid står klar til at hjælpe uden man skal igennem en million tryk på telefonen for at komme til den rigtige afdeling.
 

Vi er vanvittigt glade for systemet

Simon Taylor

Besøg kaffebaren her

DBS 380HERO

Vi søgte efter et simpelt og brugbart system – til en fornuftig pris. Efter at blive introduceret til Ditbetalingssystem og deres DBS 380HERO, virkede det til at de umiddelbart kunne opfylde de behov jeg havde i butikken. Dog er jeg kun blevet glædeligt overrasket over hvor meget hurtigere ekspeditionerne går, samt hvor intuitivt og lige til systemet er at bruge og det er ikke kun noget jeg er glad for, men mindst ligeså meget mine kunder, som ikke skal vente.

Brug for vejledning? Kontakt vores kundeservice: 77 34 45 00