Danmarks bedste kassesystem

Ditbetalingssystem tilbyder komplette kassesystemer!


Få et betalingssystem, der passer perfekt til dine behov.

Med den nyeste teknologi i branchen får du et kassesystem, der kan klare alle hverdagens opgaver for dig. Der er et væld af muligheder, når det kommer til et nyt kassesystem. Her hos os får du et kassesystem i den bedste kvalitet med masser af smarte features. Mange tænker 


Et kassesystem er nødvendigt i alle forretninger, og det er underordnet, om det er et standardiseret eller digitaliseret system. Det er klart den letteste måde at holde styr på betalinger på, og med nyere systemer kan man endda også holde styr på leverancer, tjekke produkt- og salgsrapporter og meget mere. Du får derfor et kassesystem, der er skræddersyet til din forretning.

Fordelene ved et effektivt og moderne kassesystem

 • Medvirkende til at højne omsætningen
 • Skaber overblik over salg gennem data
 • Gør virksomheden i stand til at modtage forskellige typer af betalingsmidler (kontaktløs betaling, kontant samt betaling med forskellige korttyper)
 • Letter arbejdsgangen omkring betalinger og transaktioner
 • Mulighed for at indhente data om medarbejderperformance
 • Det er muligt at vælge det kassesystem, som i omfang og teknik matcher en virksomhed med hensyn til kundestrøm
 

Få mere end bare et kasseapparat

Med udviklingen på markedet er der masser af muligheder for at få flere features i dit kassesystem. En af de vigtigste teknologier, når det gælder et kassesystem, er muligheden for at kunne betale med MobilePay eller andre apps. Flere og flere danskere betaler hver dag med apps, hvilket gør det til en større nødvendighed for din virksomhed.


Søger du et kassesystem, der kan mere, udvikles der hele tiden nye muligheder, og vi forsøger altid at være førende i branchen med de bedste betalingsløsninger. Derfor er du også meget velkommen til at kontakte os, hvis du søger noget specifikt til dit kassesystem. Så kan vi hurtigt finde ud af, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke er muligt i øjeblikket.


Under alle omstændigheder vil vi selvfølgelig finde den bedste løsning til dig, så du får et kassesystem, der hjælper dig og dine ansatte. Vi har ingen skjulte gebyrer eller licenser, der skal betales. Vi lægger alt på bordet, så du altid ved, hvad du siger ja til. Og vi garanterer en god oplevelse med vores kassesystem.

Et kasseapparat med alt hvad du behøver

Ditbetalingssystem's kasseapparat er et komplet kasseapparat, som du kender det fra gamle dage, pengeskuffe, scanner, vægt, alt hvad man kunne forestille sig! Et kasseapparat fra Ditbetalingssystem har lagerstyring, POS system, take-away, bordstyring og meget mere. Kasseapparatet er med til at lette det administrative arbejde. Da i skal holde styr på kunder og lave omsætning.

Ditbetalingssystem levere alt indenfor kasseapparater, til mindre, mellem og store virksomheder.

Vi tilbyder et kasseapparat, du kan tilgå alle steder fra. Om du sidder der hjemme, eller hvor du befinder dig, er der internet, så kan du altid håndterer afstemning, lagerstatus mm. 

Som ejer af en butik skal man have fokus på indkøb, lager, kunder, svind, udvalg. Så lad os hjælpe dig med at vælge det helt rigtige kasseapparat til din butik, så har du mere tid til, at lave omsætning end administrativt arbejde.

Med alle vores kasseapparater følger den en betalingsterminal med, så vi sikre os den bedste betalingsløsning oven i hatten!

kasseapparatUdvikling af dit nye kassesystem

Der bliver hele tiden udviklet nye kassesystemer i branchen, og her hos ditbetalingssystem.dk sørger vi altid for at have de bedste muligheder til dig. Det betyder, at du kan bruge vores kassesystem til alle slags virksomheder. Om det er restauranter, caféer, kiosker eller andre forretninger er lige meget for os. Vi finder et betalingssystem til dig, der opfylder alle dine ønsker og krav, så din hverdag bliver endnu nemmere.

Du kan endda få et splinternyt kassesystem, der er trådløst. Det betyder, at du kan betjene kunderne der, hvor de er, i stedet for at de skal op til kassen for at betale. Derudover giver det dig mulighed for at få kunderne til at betale med det samme, og du slipper for kødannelse ved kassen og meget mere.

Vores kassesystemer kan kobles direkte til dit økonomisystem, så du hele tiden har det rette overblik over din virksomhedsøkonomi. Teknologien tillader ovenikøbet, at du kan tilkoble din køkkenprinter til systemet, hvis du har en restaurant eller café. Så kan dine ansatte nemlig hurtigt følge med i de forskellige ordrer, så hele processen går nemt og smertefrit.

Få hjælp til dit kassesystem

Har du taget beslutningen om et helt nyt kassesystem? Hos ditbetalingssystem.dk sidder vi klar til at hjælpe dig med gode råd, og vi har naturligvis masser af ekspertise i at finde det korrekte kassesystem til dig. Vores kassesystemer giver dig mulighed for at modtage betaling på alle måder, så du er sikker på, at dine kunder får den bedste betalingsoplevelse.

Betalingen bør nemlig ske hurtigt og nemt, så kunderne kan komme videre. Det giver også dit personale mulighed for at gøre klar til at nye kunder, hvis der er brug for det. Vores kassesystem er hurtigt og enkelt at sætte op, så du kan gøre den del af arbejdet lettere for dig og dine kollegaer.

Hos os slipper du også for problemer med dit betalingssystem. Vi er her nemlig for at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til opsættelsen eller løber ind i andre problemer. Vores mission er at gøre hele processen med et nyt kassesystem så let som muligt. Derfor får du altid masser af hjælp fra os.

Du behøver heller ikke bekymre dig om abonnementsaftaler, licenser og skjulte gebyrer. Vi har intet oprettelsesgebyr, og du slipper for at skulle købe nyt hardware. Det betyder altså, at du ikke kan få fat i et nyt kassesystem lettere eller hurtigere, end du kan hos os. Så er du på udkig efter et nyt kassesystem, der gør det nemmere for dine kunder og medarbejdere, er du kommet til det rigtige sted.

 

Se vores produkter her

 • DBS 380HERO – Komplet pakke

  DBS 380HERO - Komplet pakke

  Få de første 12 måneder til kun 599,- Herefter er prisen 799,- pr. md- pr. md.
  Ingen hardware indkøb – Ingen oprettelse – KUN fladpris pr. md.

  DBS 380HERO har en af verdens absolut hurtigste 15” touchskærme. Systemet er specielt udviklet til virksomheder og restauranter med en stor kundestrøm. DBS 380HERO hjælper dig med at holde styr på bestillinger, levering og afregning. Desuden kan du integrere direkte i dit økonomisystem, og dermed kan det ikke blive nemmere. Har du eksempelvis en restaurant, kan du hurtigt koble til vores køkkenprinter, som sørger for, at personalet altid er ajour med bestillingerne fra restauranten.

  Vores POS-løsning kører på den nyeste teknologi inden for betalingssystemer, og du kan tilbyde dine kunder alle former for betaling.

  DBS 380HERO kan alt det, et normalt betalingssystem kan – og meget mere til.

  Læs mere

 • Komplet betalingssystem med dankortterminal

  DBS 747SIDEKICK – Komplet pakke

  DBS 747SIDEKICK – Komplet pakke

  Få de første 12 måneder kun til 499,- Herefter er prisen 699,- pr. md.
  Ingen hardware indkøb – Ingen oprettelse – KUN fladpris pr. md.

  DBS 747SIDEKICK passer perfekt til den mindre virksomhed, hvor plads og fleksibilitet er særligt værdfuldt i hverdagen. Det gælder eksempelvis for restauranter, food trucks eller mindre butikker, som ikke har noget stort varesortiment.

  Den indeholder nøjagtig samme software som den lidt større model, 380HERO, og er den ideelle makker for alle typer restaurationer, cafeer og spisesteder. DBS 747SIDEKICK er en kompakt løsning og kan tilsluttes direkte via Wi-Fi overalt.

  Læs mere

 • Trådløs dankortterminal

  DBS A920 DREAMLINER – Komplet system

  DBS A920 DREAMLINER – Mobil / trådløs Kassesystem inkl. betalingsmodul

  Få de første 12 måneder til kun 349,- Herefter er prisen 499,- pr. md
  Ingen skjulte gebyrer, abonnementer eller licenser!
  Ingen hardwarekøb- Ingen oprettelsesgebyr – Helt enkelt!!

  DBS A920 Dreamliner er vores banebrydende produkt som passer perfekt til restaurant, cafe og foodtrucks. Den har en effektiv og lynhurtig 5” touchskærm. Systemet er specielt udviklet til virksomheder og restauranter, der har et ønske om at tage imod bestilling direkte ved bordet og senere afregne kunde direkte.

  DBS A920 Dreamliner hjælper dig med at holde styr på både bestillinger, levering og afregning, og du kan integrere betalingsløsningen direkte i dit økonomisystem. Er du restaurantejer, kan du nemt lave opkoblingen til vores køkkenprinter, som konstant holder personalet ajour med alle bestillinger fra restauranten.

  Vores POS-løsning anvender den nyeste teknologi inden for betalingssystemer. Dermed har du mulighed for at tage imod alle former for betaling. Det er bekvemt for både dig, dit personale og gæster

  Læs mere