Komplet og effektivt kassesystem

hos Ditbetalingssystem

 

Hos en hvilken som helst butik

er det kassesystemet, som spiller den afgørende rolle for salget og dermed omsætningen. Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvilken type af system den skal vælge.

Hos Ditbetalingssystem findes der 2 forskellige systemer, som deres kunder kan vælge imellem. Disse komplette pakker indeholder alt, hvad en virksomhed skal bruge i forbindelse med salg og softwaret omkring det.

Dermed kan både små og store virksomheder og butikker få mulighed for at øge omsætningen og effektivisere arbejdsgangen omkring salg overfor deres kunder.

Hvad er et kassesystem?

Et kassesystem fungerer i samarbejde med kasseapparat og tilsluttes typisk via Wi-fi. Kassesystemet er medvirkende til at effektivisere arbejdsgange omkring salg i en butik og kan spare tid for virksomheden, som den kan bruge på andre vigtige opgaver og funktioner.

Betalingssystemet består af alle de elementer og dele, som skal bruges til at gennemføre betalinger – herunder bonprinter, kasseapparat, integreret betalingsterminal mv.

De mest moderne kassesystemer er desuden designet og bygget til at kunne modtage elektroniske betalingsformer (f.eks. MobilePay).

Kassesystemet kan være med til at skabe overblik omkring økonomien og salget hos en virksomhed ved at give data i form af salgsrapporter.

Et kassesystem kan med fordel anskaffes fra en virksomhed, som også tilbyder indløsningsaftale.

Hos Ditbetalingssystem findes der skræddersyede og komplette pakker af kassesystem, som matcher forskellige brancher og behov.

 

Ring til os i dag på 77 344 500, og spørg løs om vores POS løsninger!

Fordelene ved et effektivt og moderne kassesystem

Et kassesystem har betydning for flere dele omkring driften af en virksomhed og dens fleksibilitet overfor kunderne. Herunder ses de fordele, der kan opnås ved at anvende et af to mulige kassesystemer hos Ditbetalingssystem.

 

  • Medvirkende til at højne omsætningen

 

  • Letter arbejdsgangen omkring betalinger og transaktioner

 

  • Skaber overblik over salg gennem data

 

  • Mulighed for at indhente data om medarbejderperformance

 

  • Gør virksomheden i stand til at modtage forskellige typer af betalingsmidler (kontaktløs betaling, kontant samt betaling med forskellige korttyper).

 

  • Det er muligt at vælge det kassesystem, som i omfang og teknik matcher en virksomhed med hensyn til kundestrøm

Mulighederne omkring de forskellige kassesystemer

Virksomheder varierer både i størrelse og i forhold til branche. Derfor findes der 2 forskellige kassesystemløsninger at vælge imellem hos Ditbetalingssystem.

Uanset hvilket et system der vælges, får kunden en komplet pakke, der indeholde alt software og hardware, som skal bruges til at gennemføre betalingstransaktioner i den pågældende virksomhed.

Systemerne retter sig til virksomheder som ønsker en basal betalingsløsning og som kun ønsker at betale for det de rent faktisk skal bruge i den daglige drift. Som vi siger – Vi kan ikke alt! Men alt det som du grundlæggende har behov for!

Begge systemer bygger på den mest moderne teknologi på området, så kunden f.eks. får en effektiv touchskærm, POS touch-terminal, integreret betalingsterminal, mulighed for at koble betalingsterminalen direkte til virksomhedens økonomisystem mv.

 

Anvendelse af nyeste teknologi indenfor betalingssystemer

Det har stor betydning for effektiviteten af kassesystemet, at den bygger på POS-løsninger. Med et kassesystem der indeholder POS (Point To Sale) løsninger kan virksomheden modtage alle former for betaling – både kontant, betaling med kort samt kontaktløse betalinger.

Det er afgørende for virksomhedens evne til at fastholde kunder samt for dens omsætning, at den er i stand til at modtage en bred vifte af forskellige betalingsmidler.

Forbrugerne har i dag stor frihed til at vælge forskellige betalingsformer, og det er vigtigt, at virksomheder matcher denne forbrugeradfærd.

Uanset hvilket kassesystemløsning der vælges hos Ditbetalingssystem, er virksomheden sikret at have det mest moderne betalingssystem, som er tilgængelig på markedet.

 

Ring til os i dag på 77 344 500, og spørg løs om vores POS løsninger!

Praksisbetydningen af et komplet kassesystem

Den fornemmeste opgave for kassesystemer er at skabe effektivitet og overblik i virksomheden og højne muligheden for at tilfredsstille kunderne gennem fleksible betalingsmuligheder.

Når der vælges et integreret kassesystem, har det en særskilt værdi for butikken, at alle enheder er samlet i én pakke. Det vil sige, at det bliver nemt og enkelt at skabe en overskuelig indretning af butikkens disk.

Hos Ditbetalingssystem er der hverken skjulte gebyrer, bindingsperioder eller krav om licens. Dermed er det nemt for enhver type virksomhed og størrelse af butik at have de meste moderne løsninger tilgængelige for at gennemføre transaktioner.

Med det globale marked som kendetegner handlen i dag på tværs af landegrænser, er det afgørende at virksomheder kan modtage de mest gængse betalingskort og mest moderne, kontantløse betalingsformer.

For den daglige drift af en virksomhed skal det være nemt og enkelt at behandle transaktioner. Og det skal være enkelt at anskaffe det kassesystem, som passer til den pågældende virksomheds størrelse og omsætning.

DBS 380Hero

Denne kasseløsning henvender sig til virksomheder med en større kundestrøm, og som ønsker at kunne modtage alle typer betalinger. Systemet er bygget op omkring de nyeste teknologiske POS-løsninger.

Kassesystemet kan hjælpe med at holde overblik over en virksomheds økonomi i form af ind- og udbetalinger, og det er muligt at koble systemet til virksomhedens økonomisystem. Det er desuden muligt at indhente salgsdata om virksomhedens medarbejdere og deres performance.

Systemet letter arbejdet for virksomheden og gør det effektiv at betale som kunde.

Den komplette pakke indeholder blandt andet:

POS Touch-terminal og 15” touchskærm

Integreret betalingsterminal

Bonprinter og pengeskuffe

Salgsrapporter og personaleadministration

Service og support-aftale

Apple Pay og Mobilepay

Backoffice

Derudover indeholder det både bord- og lagerstyring.

Det er gennemskueligt at få indblik i de gældende gebyrer for samtlige typer af betalingskort, der er omfattet i dette system. For indenlandske kredit- og debitkort er gebyret på 1% pr. transaktion.

DSB 747SIDEKICK

Dette kassesystem egner sig særligt for små og mindre virksomheder med mindre varesortimenter, og hvor effektivitet og fleksibilitet er i højsædet. Det er muligt at tilsluttet kassesystemet til virksomhedens Wi-Fi og gør den derved til en fleksibel løsning for forskellige typer af virksomheder og brancher.

Den indeholder i stor omfang det samme både software og hardware som det andet kasseløsningssystem 380HERO.

POS Touch-terminal

Integreret betalingsterminal

Bonprinter og pengeskuffe

Salgsrapporter og personaleadministration

MobilePay og Apple Pay

Service- og supportaftale

Backoffice

Derudover indeholder kassesystemet bord- og lagerstyring, som virksomheden kan bruge til at få indblik i sine salgsmekanismer.

Med denne komplette pakke får en virksomhed et betalingssystem, som kan alt det, der skal til for at modtage de mange moderne betalingsmidler. Transaktionsgebyret for brug af indenlandske betalingskort ligger på 1%.

 

 

ICT 250 Stationær

Stationær

kr. 299,- pr. måned

Apple Pay
MobilePay
Kontaktløs betaling (NFC)
Indløsning – Visa og Mastercard
Godkender alle betalingskort
Centerkort / Gavekort
24 timers ombytningsservice
Hurtig udbetaling – 2 bankdage
Support

 

IWl 250 Mobil

Mobil

kr. 349,- pr. måned

Apple Pay
MobilePay
Kontaktløs betaling (NFC)
Indløsning – Visa og Mastercard
Godkender alle betalingskort
Centerkort / Gavekort
24 timers ombytningsservice
Hurtig udbetaling – 2 bankdage
Support

 

30 Stk. bonruller - DBS 380

Pris: 450 DKK

30 stk. bonruller 80x80x12 - 80 meter som passer til vores DBS 380 - stor kasse

Termorulle 80x80x12 80 meter er den mest solgte bonrulle til bonprintere placeret ved siden af kasseapparatet. Bonrullen passer til alle modeller bonprintere f.eks. Epson TM-T88, Bixolon, Star TSP, Citizen.

Bonrullen bruges også ofte til køkkenprintere.

30 Stk. bonruller - DBS 747

Pris: 270 DKK

30 stk. bonruller - 57x40x12 - 18 meter som passer til vores DBS 747 - lille kasse

Den mest solgte rulle til betalings terminaler. Bruges til både Verifone VX og Ingenico ICL/ICT terminalerne.

Rullerne leveres i kasser af 60 stk. og blev tidligere kaldt dankortruller. Har du en f.eks. en Point Yomani betalingsterminal kan du med fordel bruge denne bonrulle.