Moderne indløsningsaftale og komplette kassesystemer

hos Ditbetalingssystem

 

På det globale handelsmarked

hvor forbrugere kan anvende en lang række forskellige betalingsmidler og gennemføre transaktioner på tværs af landegrænser, er det helt afgørende, at virksomhederne kan matche denne forbrugeradfærd.

For både webshops og butikker gælder det, at deres betalingssystemer skal kunne godkende flere typer betalingskort og ikke mindst kontaktløse betalingsformer.

Ditbetalingssystem har gjort det nemt og overskueligt for både små og store virksomheder at anskaffe sig de mest moderne og velfungerende løsninger i forhold til kassesystemer. Derudover tilbyder Ditbetalingssystem en indløsningsaftale, som gør enhver virksomhed i stand til at modtage de mest gængse betalingskort.

Hvad er Ditbetalingssystem?

Ditbetalingssystem er en leverandør til både webshops og butikker af såvel indløsningsaftale samt komplette kassesystemer.

IT-virksomheden driver sin forretning på en dynamisk grundlag, hvor de tilrettelægger og justerer deres produkter efter den aktuelle virkelighed på markedet for handel. Dette marked bliver løbende reguleret af lovgivning fra både national side og fra EU. Derved bygger de deres produkter op omkring de forhold, som aktuelt er gældende for landets virksomheder med hensyn til at drive forretning.

Kundeservice er et kernepunkt i forretningen omkring Ditbetalingssystem. Med en omfattende kundesupport kan kunderne henvende sig ved tekniske spørgsmål. Derudover gør it-virksomheden en ære i at være ærlig og tillidsfuld overfor sine kunder, da den beror sin produktudvikling på netop at være lydhør overfor kundernes behov.

 

Om Ditbetalingssystem
Den danske IT-virksomhed har mangeårig erfaring indenfor betalingsbranchen og skaber deres produkter på baggrund af egenudviklet app- og cloudbaseret software.

Virksomheden henvender sig både til webshops samt fysiske butikker samt til små og større forretninger. Deres kassesystemer er blandt andet skræddersyet til at matche forskellige størrelse forretninger med hensyn til størrelse af varesortiment samt omfanget af kundestrøm.

 

Ditbetalingssystem tilbyder:

 • Komplette kassesystemer (2 forskellige systemer med den mest moderne teknik)
 • POS-løsninger
 • Økonomi- og webshopintegration
 • Indløsningsaftale

Den brede erfaring samt forståelsen for den virkelighed som butikker og webshops befinder sig i, gør produkterne hos Ditbetalingssystem særligt brugervenlige og kan betjenes af alle medarbejdere.

 

Ring til os i dag på 77 344 500, og spørg løs om vores POS løsninger!

Effektiv og overskuelig indløsningsaftale

En indløsningsaftale handler om, at en forretning bliver i stand til at kunne modtage de mest moderne betalingsmidler (herunder MasterCard og Visa). Det er afgørende for en virksomheds omsætning uanset branche og størrelse, at det er muligt for kunderne at anvende deres mest brugte betalingsmidler for at gennemføre en transaktion.

En indløsningsaftale udgør flere værdier for en forretning. Først og fremmest handler det om at optimere salgsmuligheder ved at kunne modtage forskellige typer betalingskort. Derudover handler det om at tilfredsstille kunderne, da de har en forventning om, at betalingen skal forløbe uden problemer.

En indløsningsaftale betyder også, at kassebeholdningen hos en butik mindskes, hvilket medvirker til at højne sikkerheden omkring butikkens ansatte.

 

Processen omkring en transaktion foregår både nemt og effektiv med en indløsningsaftale:

 1. En kunde betaler med sit betalingskort hos en forretning
 2. Dit Ditbetalingssystem kontrollerer, at der er penge på kundens kort
 3. Ditbetalingssystem stiller som indløser sikkerhed for, at pengene bliver overført til forretningens firmakonto

Udbetaling sker allerede dagen efter, at en transaktion er gennemført, og hver en kunde hos Ditbetalingssystem har frihed til selv at vælge bank.

Såvel butikker og webshop kan oprette en indløsningsaftale og få gavn af dens fordele i praksis. Som kunde hos Ditbetalingssystem betales der ikke oprettelsesgebyr, og der er desuden ingen bindingsperiode og ingen skjulte gebyrer.

Kassesystem der matcher forskellige behov

Med et komplet kassesystem kan enhver type virksomhed blive i stand til modtage samtlige typer moderne betalingsformer fra kort og til kontaktløs betaling i form af f.eks. MobilePay.

Der kan vælges mellem 2 forskellige kassesystemløsninger, som henvender sig til små samt større virksomheder:

 • DBS 380HERO
 • DBS 747SIDEKICK

Begge systemer kommer med markedets mest moderne teknologi og indeholder blandt andet POS Touch-terminal, integreret betalingsterminal, bonprinter, MobilePay og Apple Pay.

Udover at en forretning kan højne sine omsætningsmuligheder ved disse fleksible løsninger, har det moderne kassesystem andre goder.

Med et kassesystem kan en forretning trække data ud og således opnå indsigt i sit salg. Derved kan det identificeres, hvilke varer der omsættes flest af, eller det kan fortælle om medarbejderperformance.

Gebyrerne er fuldt gennemskuelige, og der er intet oprettelsesgebyr.

En anden betydningsfuld fordel ved at vælge kassesystem hos Ditbetalingssystem er den vigtige kundesupport. For en forretning er det centralt, at teknikken omkring betalingssystemet fungerer, og at der er mulighed for hjælp og vejledning.

 

Ring til os i dag på 77 344 500, og spørg løs om vores POS løsninger!

Hvorfor er det vigtig at have moderne betalingssystemer?

Forbrugerne anvender forskellige betalingskort og handler på tværs af markeder og grænser.

Hovedparten af en forretnings omsætning foregår ved brug af betalingskort og kontaktløse betalingsmidler. Derfor er det afgørende for enhver type forretning, at den er i stand til at modtage disse transaktioner.

Heldigvis er det nemt og enkelt at vælge en leverandør, som kan opdatere enhver forretning til at matche de gældende handelsbetingelser- og behov.

Moderne betalingssystemer har ydermere den værdi, at de kan hjælpe en virksomhed med at skabe overblik over omsætningen og økonomien i form af salgsrapporter.

Disse data kan en virksomhed anvende i sin driftsudvikling og optimere sine salgsmulighederne.

Fordelene ved at vælge Ditbetalingssystem

Ditbetalingssystem baserer deres forretningsgrund på kundernes behov og udbygger deres produkter i takt med ny lovgivning og forbrugeradfærd.

Dermed er det nemt som forretning at kunne få de mest velfungerende betalingssystemer, som matcher kundernes behov og handelsmarkedet udvikling.

Produkterne er skræddersyet forskellige forretningsbehov, så der kan vælges den pakke og det produkt, som matcher den pågældende virksomhed.

Udover at få en ambitiøs leverandør hvis vision er at være forretningsejernes foretrukne udbyder af betalingssystemer, spiller økonomien også en rolle. Uden oprettelsesgebyr eller bindingsperiode samt markedets laveste priser, fås funktionelle og brugervenlige produkter hos Ditbetalingssystem til konkurrencedygtige priser.

Der kan blandt andet opnås følgende fordele som kunde:

 

 • Specialudviklede og skræddersyede produkter

 

 • Betalingssystem der er bygget på omkring de mest moderne teknologiske POS-løsninger

 

 • Komplette pakkeløsninger der skaber effektivitet og enkelthed hos kunderne

 

 • Konkurrencedygtige priser uden skjulte gebyrer

 

 • Betydningsfuld kundesupport som er med til at optimere brugen af betalingssystemerne

 

 • En leverandør der er ajourført om markedets udvikling og forbrugernes adfærd

 

 • Betalingssystemer der bygger på mange års erfaringer og kendskab til betalingsbranchen

 

DBS 380Hero

Denne kasseløsning henvender sig til virksomheder med en større kundestrøm, og som ønsker at kunne modtage alle typer betalinger. Systemet er bygget op omkring de nyeste teknologiske POS-løsninger.

Kassesystemet kan hjælpe med at holde overblik over en virksomheds økonomi i form af ind- og udbetalinger, og det er muligt at koble systemet til virksomhedens økonomisystem. Det er desuden muligt at indhente salgsdata om virksomhedens medarbejdere og deres performance.

Systemet letter arbejdet for virksomheden og gør det effektiv at betale som kunde.

Den komplette pakke indeholder blandt andet:

POS Touch-terminal og 15” touchskærm

Integreret betalingsterminal

Bonprinter og pengeskuffe

Salgsrapporter og personaleadministration

Service og support-aftale

Apple Pay og Mobilepay

Backoffice

Derudover indeholder det både bord- og lagerstyring.

Det er gennemskueligt at få indblik i de gældende gebyrer for samtlige typer af betalingskort, der er omfattet i dette system. For indenlandske kredit- og debitkort er gebyret på 1% pr. transaktion.

DSB 747SIDEKICK

Dette kassesystem egner sig særligt for små og mindre virksomheder med mindre varesortimenter, og hvor effektivitet og fleksibilitet er i højsædet. Det er muligt at tilsluttet kassesystemet til virksomhedens Wi-Fi og gør den derved til en fleksibel løsning for forskellige typer af virksomheder og brancher.

Den indeholder i stor omfang det samme både software og hardware som det andet kasseløsningssystem 380HERO.

POS Touch-terminal

Integreret betalingsterminal

Bonprinter og pengeskuffe

Salgsrapporter og personaleadministration

MobilePay og Apple Pay

Service- og supportaftale

Backoffice

Derudover indeholder kassesystemet bord- og lagerstyring, som virksomheden kan bruge til at få indblik i sine salgsmekanismer.

Med denne komplette pakke får en virksomhed et betalingssystem, som kan alt det, der skal til for at modtage de mange moderne betalingsmidler. Transaktionsgebyret for brug af indenlandske betalingskort ligger på 1%.

 

 

ICT 250 Stationær

Stationær

kr. 299,- pr. måned

Apple Pay
MobilePay
Kontaktløs betaling (NFC)
Indløsning – Visa og Mastercard
Godkender alle betalingskort
Centerkort / Gavekort
24 timers ombytningsservice
Hurtig udbetaling – 2 bankdage
Support

 

IWl 250 Mobil

Mobil

kr. 349,- pr. måned

Apple Pay
MobilePay
Kontaktløs betaling (NFC)
Indløsning – Visa og Mastercard
Godkender alle betalingskort
Centerkort / Gavekort
24 timers ombytningsservice
Hurtig udbetaling – 2 bankdage
Support

 

30 Stk. bonruller - DBS 380

Pris: 450 DKK

30 stk. bonruller 80x80x12 - 80 meter som passer til vores DBS 380 - stor kasse

Termorulle 80x80x12 80 meter er den mest solgte bonrulle til bonprintere placeret ved siden af kasseapparatet. Bonrullen passer til alle modeller bonprintere f.eks. Epson TM-T88, Bixolon, Star TSP, Citizen.

Bonrullen bruges også ofte til køkkenprintere.

30 Stk. bonruller - DBS 747

Pris: 270 DKK

30 stk. bonruller - 57x40x12 - 18 meter som passer til vores DBS 747 - lille kasse

Den mest solgte rulle til betalings terminaler. Bruges til både Verifone VX og Ingenico ICL/ICT terminalerne.

Rullerne leveres i kasser af 60 stk. og blev tidligere kaldt dankortruller. Har du en f.eks. en Point Yomani betalingsterminal kan du med fordel bruge denne bonrulle.