Stand alone dankortterminaler

Betalingsterminal for kun 49,- pr. md.

Lej en dankortterminal

Skal du bruge en dankortterminal til din butik, cafe eller restaurant – så er du kommet til det rette sted! En betalingsterminal – eller en terminal til Dankort – kan dine kunder betale med forskellige slags kort. 

Vi udlejer to forskellige typer af betalingsterminaler; en stationær dankortterminal (Lane 3000), (MOVE 3500) og en mobil "trådløsterminal (PAX A920 PRO). Herunder kan du læse lidt om dem, og hvornår du skal vælge hvilken slags terminal.

Move 3500

Mobil dankortterminal

En mobil dankortterminal er en smart løsning, for den er både trådløs, hurtig og giver mange betalingsmuligheder for dine kunder. Denne type betalingsterminal er ikke afhængig af et kabel eller oplader, når den er i brug.

Den mobile betalingsterminal egner sig særligt godt til virksomheder, hvor det giver bedst mening, at betalingsmuligheden kommer til kunden – i stedet for at kunden skal komme til kassen. Det kan være restauranter og cafeer med udendørs servering, en lille selvstændig bod eller andre brancher som fx håndværkere, som har brug for at tage en betalingsterminal med ud til en opgave hos kunderne. 

Med Pax A920 dankortterminal får du en betalingsløsning, der opfylder alle de krav, du kunne have til en moderne dankortterminal. Med sin lynhurtige ydeevne kan den håndtere transaktioner på ingen tid. Takket være dens smarte design er det endnu lettere at indsætte chipkortet, og med dens kompakte størrelse optager den ikke unødvendig plads på checkout-disken.

A920 dankortterminalen er også ideel til håndtering af de nyeste mobile betalinger såsom Apple Pay, Garmin Pay, Samsung Pay, Google Pay og MobilePay. Og med dens store, højopløselige display får kunden et klart billede af betalingsprocessen.

Vi tilbyder også support-pakker, der inkluderer vores bedste serviceaftale, med on-site service inden 24 timer og ombytningsservice på alle hverdage. Vi kan lynhurtigt servicere og udskifte din dankortterminal via fjernbetjening, så du altid kan betjene dine kunder uden afbrydelser.

Køb Pax A920 dankortterminal hos os og oplev fleksibilitet, sikkerhed og ydeevne i verdensklasse

 

Stationær betalingsterminal

Den stationære model er tilsluttet med et kabel og kan derfor bruges, hvis du har en fast kasseskranke, hvor kunderne betaler. Det kan fx være i en butik eller et supermarked.

Den stationære terminal skal være opkoblet til enten en telefonlinje eller internettet, så betalingerne kan godkendes. En stationær betalingsterminal kan læse magnetstriben eller chippen på et Dankort eller andet betalingskort.

Gode priser på leje af dankortterminaler

Har du en mindre virksomhed eller ønsker du bare ikke at binde dig til en fast betalingsterminal, kan du hos DitBetalingssystem leje terminalen til en fordelagtig pris pr. måned. Når du lejer en betalingsterminal hos os er der selvfølgelig ingen skjulte gebyrer, abonnementer eller licenser. 

Du finder betalingsterminaler fra 49,- pr. måned.

 

Lejen er inklusiv:

 • Apple Pay
 • Kontaktløs betaling (NFC)
 • Indløsning – Visa og Mastercard
 • Godkender alle betalingskort
 • Centerkort / Gavekort
 • Hurtig udbetaling 1-3 bankdage
 • Support

Er du i tvivl om, hvilken betalingsterminal der passer til dit behov, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning sammen. Vi yder altid den absolut bedste support, så du kan koncentrere dig om det, du er god til – nemlig at drive din forretning.

Skriv til os eller ring på tel: 77344500  i dag – og lej en af markedets bedste betalingsterminaler!

 

 

A920 dankortterminal

 

 

Partnere

 
Tag imod alle gængse betalingskort

Håndter kontaktløse betalinger og mobilbetalinger
Vi står for sikkerhed og certificering

Brug for vejledning? Kontakt vores kundeservice: 77 34 45 00

Relaterede produkter

 • Scanner til varer
  DBS ScannerLeje af scanner
  70DKK

  Med USB Kabel

  Lej scanner til dit kassesystem hver måned og slip for den store omkostning.

 • Scanner til varer
  DBS ScannerKøbspris
  999DKK

  Med USB Kabel

  Med vores håndholdte USB-scanner kan du scanne dine varer i en fart. Scanneren ligger utrolig godt i hånden, og den avancerede  aflæsningsenhed arbejder sig ubesværet igennem alle dine stregkoder.

 • Skuffe til kasseapparat
  DBS Pengeskuffe Købspris
  499DKK

  Vores pengeskuffe er elektronisk og fås i sort rustfrit stål. Pengeskuffen kan programmeres til at åbne manuelt eller via systemet – direkte via Ditbetalingssytems POS-løsninger.

 • Køkkenprinter til restauranter
  DBS Køkkenprinter Leje af køkkenprinter pr. mdr.
  119DKK

  Du kan også vælge at leje den sorte køkkenprinter. Lyset og lydene er din sikkerhed for, at ingen bestillinger forsvinder i mængden, og den vand- og olieafvisende overflade letter arbejdet for rengøringsholdet.

 • Køkkenprinter til restauranter
  DBS Køkkenprinter Købspris
  1,999DKK

  Ditbetalingssystems køkkenprinter bruger både lyd og lys til at gøre dig opmærksom på nye bestillinger. Overfladen er vand- og olieafvisende og særdeles rengøringsvenlig. Alt i alt den perfekte køkkenassistent.

 • billige Bonruller
  Bonruller til DBS 747 Købspris
  600DKK

  Kasse af 50 stk. bonruller – 57x40x12 – 18 meter som passer til vores DBS 747

 • Bonruller til dankortterminal
  Bonruller til DBS 380 Købspris
  600DKK

  Kasse af 30 stk. bonruller – 80x80x13 – 75 m. som passer vores DBS 380

Er du klar til de nye lovkrav?

Danske cafeer, værtshuse, diskoteker, pizzeriaer og en række andre brancher skal pålægges at investere i digitale kasseapparater inden 1. januar 2024.

Læs mere her