Tilbehør til din betalingsterminal

Her på siden viser vi dig alle de produkter du har mulighed for at tilkøbe til din betalingsterminal. Vi vil dog gerne understrege, at betalingen for en gennemført bestilling IKKE foregår online. Når du afgiver en bestilling, sendes ordren videre til vores administration. Vi vil herefter kontakte dig, så du kan bekræfte din bestilling.

Støder du på et problem undervejs i bestillingen, eller har du behov for flere oplysninger om vores produkter, er du velkommen til at ringe til os på telefon 77 344 500. Vi svarer på alle dine spørgsmål og hjælper dig videre i processen. Du kan også bestille direkte over telefonen, hvis du ønsker det.

Tilbehør

 

Viser alle 5 resultater

 • Scanner til varer
  DBS ScannerLeje af scanner
  70DKK

  Med USB Kabel

  Lej scanner til dit kassesystem hver måned og slip for den store omkostning.

 • Scanner til varer
  DBS ScannerKøbspris
  999DKK

  Med USB Kabel

  Med vores håndholdte USB-scanner kan du scanne dine varer i en fart. Scanneren ligger utrolig godt i hånden, og den avancerede  aflæsningsenhed arbejder sig ubesværet igennem alle dine stregkoder.

 • Skuffe til kasseapparat
  DBS Pengeskuffe Købspris
  499DKK

  Vores pengeskuffe er elektronisk og fås i sort rustfrit stål. Pengeskuffen kan programmeres til at åbne manuelt eller via systemet – direkte via Ditbetalingssytems POS-løsninger.

 • Køkkenprinter til restauranter
  DBS Køkkenprinter Leje af køkkenprinter pr. mdr.
  119DKK

  Du kan også vælge at leje den sorte køkkenprinter. Lyset og lydene er din sikkerhed for, at ingen bestillinger forsvinder i mængden, og den vand- og olieafvisende overflade letter arbejdet for rengøringsholdet.

 • Køkkenprinter til restauranter
  DBS Køkkenprinter Købspris
  1,999DKK

  Ditbetalingssystems køkkenprinter bruger både lyd og lys til at gøre dig opmærksom på nye bestillinger. Overfladen er vand- og olieafvisende og særdeles rengøringsvenlig. Alt i alt den perfekte køkkenassistent.

Brug for vejledning? Kontakt vores kundeservice: 77 34 45 00

august 18, 2023

Krav om digitale kasseapparat

Ny om lov kasseapparater I Sverige har de butiksdrivende siden 2010 været forpligtede til at registrere alle salg på en harddisk, som Skatteverket kontrollerer. En lignende […]