The Root

"At vælge DitBetalingssystem som samarbejdspartner er nok det bedste, man kan gøre."

The Root

The Root er en etiopisk restaurant beliggende i Næstved og er en af de første af sin slags – men ikke nødvendigvis den sidste, for etiopisk cuisine er en af de hurtigst voksende madtrends. Her er der fokus på veganske retter, gode råvarer og masser af smag.

Indehaverne brænder for den etiopiske mad og tilbereder den på traditionel vis med alle de kogetricks, Etiopien er kendt for.

God kemi og ærlighed

Da René Jungshoved startede The Root, var der mange beslutninger, der skulle tages. En af dem var at vælge et betalingssystem – og her lod René valget faldet på DitBetalingssystem. Primært fordi, der var god kemi og forståelse fra start:

Da jeg startede op, ringede jeg rundt til en masse for at høre, hvad de kunne tilbyde. Hos DitBetalingssystem var der en særlig kemi, og jeg fik straks indtrykket af, at de var bundærlige. Ingen skjulte gebyrer, misledende priser eller andet. Og så fik jeg hurtig hjælp fra start,” siger René.

Oprigtig interesse og hjælp i en svær tid

Særligt over det seneste år, har René oplevet, hvor vigtig en god samarbejdspartner er:

Hvis man skal have hjælp, så kan man altid få det hos DitBetalingssystem. Uanset om klokken er 8 om morgenen eller 7 om aftenen – man får altid et svar. Medarbejderne er utrolig engagerede og personlige. Det oplevede vi særligt under coronakrisen, da vi pludselig skulle kunne levere take-away – her blev der hurtigt installeret et system, og vi fik hjælp hele vejen. Uden ekstra regninger,” fortæller René og fortsætter:

Man kan virkelig mærke, DitBetalingssystem oprigtigt interesserer sig for deres kunder og gerne vil hjælpe. De har stor forståelse for restauranterne og indblik i, hvordan branchen fungerer.”

Ikke ét dårligt ord

Jeg har intet dårligt at sige om DitBetalingssystem. At vælge dem som samarbejdspartner er nok det bedste, man kan gøre. Jeg henviser altid mine branchekollegaer til dem!” afslutter René.

Brug for vejledning? Kontakt vores kundeservice: 77 34 45 00