torvecafeen anmelder Dit betalingssystems dankortterminal og gode service

 

Torvecafén i Svendborg

”Jeg synes, DitBetalingssystem er fantastiske. Intet mindre."

Torvecaféen 

Torvecaféen er en hyggelig café i hjertet af Svendborg, hvor der serveres mad til alle aldersgrupper i uformelle og afslappede rammer. Caféen er ejet af Bobby Capion, som desuden også driver en pølsevogn, en iskiosk og en amerikansk diner – alle med et kassesystem fra DitBetalingssystem A/S installeret.

Et langt samarbejde og nære relationer

Bobby har været kunde hos DitBetalingssystem i flere år. Og netop den langvarige relation er noget, vi lægger vægt på gennem nær og uformel dialog. Noget, Bobby bekræfter:

”Jeg er kommet utrolig tæt på medarbejderne. Når jeg ringer til Dan eller Camilla, kan jeg lige så godt ringe til mine børn eller mor – det er et meget nært forhold, og de er både personlige og servicemindede.”

Fokus på fleksibilitet og hurtig hjælp

Bobby har et restaurantmodul fra DitBetalingssystem. Et system, han har valgt på grund af dets fleksibilitet, og fordi det dækker alle hans behov:

”Selve systemet er let at gå til. Selv jeg, der er en selvproklameret EDB-idiot på 50 år, kan finde ud af det. Selvfølgelig er der tekniske ting, som er svære i starten, men det er utrolig brugervenligt – og så kan man jo altid ringe til DitBetalingssystem, hvis man har brug for at blive mindet om, hvordan det nu er, man gør.”

Bobby fremhæver særligt fleksibiliteten som et plus ved sin aftale:

”Lige meget hvad jeg har ringet med ind af problemer, så bliver det ordnet i løbet af 5 minutter. Gode forslag bliver taget til efterretning, og de tilpasser deres løsninger til vores behov,” fortæller han.

En anbefaling værd

Spørger man Bobby, om hvad han vil sige til andre, der overvejer et samarbejde med DitBetalingssystem er svaret klar:

”Jeg synes, DitBetalingssystem er fantastiske. Intet mindre. Jeg kan slet ikke anbefale dem nok. Deres service er noget helt særligt. De er altid hurtige og imødekommende, og hvis man bestiller noget, har man det oftest dagen efter,” afslutter han med et smil.

Besøg torvecaféen i Svenborg.

 

Brug for vejledning? Kontakt vores kundeservice: 77 34 45 00