take away modul til dine take away ordre

Restaurant modul

 
 

Hvad kan jeg i Restaurant modulet?

 

Har du yderligere spørgsmål, eller er du klar til at bestille?
Så kontakt os alle hverdage mellem 9 og 17 på telefon 77 34 45 00 (Tryk 1) eller skriv en mail til hello@ditbetalingssystem.dk  - Så kontakter vi dig hurtigst muligt!

 
 

Gør oplevelsen bedre i din restaurant med software

Du har mulighed for at tilføje Restaurant modul blandt det nye software, som gør du får en masse ekstra muligheder. Det vil gøre arbejdsdagen nemmere og mere overskuelig for dig og dine ansatte, men det vil også give bedre flow og sørge for, at din kunde får en god oplevelse hos jer.

Muligheden for at fjerne lidt pres fra medarbejderne er opstået, og det vil for mange være en øjenåbner for, hvordan man kan forhøje servicen og sammenholdet. Den forhøjede service vil samtidig også gøre, at flere kunder vil få øjnene op for netop dit sted, og det vil bringe flere nye ansigter ind på din restaurant som du måske med tiden kan få som stamkunder.

Hvad er der af muligheder i Restaurant modulet?

Du får mulighed for bordopsætning, hvor du altså får et godt overblik over, hvor der kommer bestillinger fra, men også foretage ændringer, og slå borde sammen hvis nødvendigt. Der kan også printes delbetalinger ud løbende, eller printes ordrer ud.

Køkkenprinteren vil blive koblet til din POS, og så kan du direkte printe ordre ud, og giver dig mulighed for du kan vælge forskellige steder den skal printe det givne ud. Du kan også benytte dig af ”kør-funktionen”, den gør at ordren vil blive printet i køkkenet automatisk, og så kan du vælge hvornår den enkelte ret skal afsted.

Synkronisering er noget af det, som er en kæmpe fordel og gør det nemmere for jer når I arbejder. Du vil kunne tage imod en bestilling og printe den direkte i køkkenet fra en enkelt håndholdt POS.

Overvej de store muligheder POS giver jer

Det er noget som lige skal køres ind blandt medarbejderne, men så snart det er oppe og køre, så ved du altså at det bare spiller. Det vil gøre arbejdsdagen nemmere, da i som restaurant kan få et samlet overblik over, hvad der kommer ind af ordre, men også hvad der skal afsted.

Ikke meget slår selve processen, at du kan have en tjener ude ved bordet hos kunden, og så samtidig med bestillingen går igennem, så ved køkkenet hvad de skal lave, og hvad de skal gå i gang med. Det giver meget mere fleksibilitet og produktivitet hos jer, og gør at hele forretningen kører som en sammentømret enhed. Det vil samtidig også fjerne noget af den stress og pres, som man kan opleve specielt i restaurantbranchen.