DBS Bonruller

Billige bonruller finder du hos DitBetalingssystem!

Find de ruller der
passer til dit kassesystem

Med bonruller har du mulighed for at give dine kunder en bon med på købet, hvis de gerne vil have det. Hos DitBetalingssystem tilbyder vi de to mest brugte typer bonruller på markedet. Er du på jagt efter gode og billige bonruller til din forretning eller restaurant, er du kommet til det helt rigtige sted!

Vores bonruller er det, man kalder termoruller. Det vil sige, at de har en længere ældningsbestandighed end normale bonruller. Altså; skriften på kvitteringerne holder længere og blegner ikke så hurtigt. Det er en stor fordel i de situationer, hvor kunden skal bruge bonen til dokumentation eller som garantibevis for sit køb.

Vores billige bonruller passer til flere modeller, Verifone VX og Ingenico ICL/ICT terminalerne samt vores egne kassesystemer og køkkenprintere – DBS 747 og DBS 380. Dobbelttjek altid rullebredden på din terminal, så du er sikker på at finde de bonruller, der passer til den. Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser alt efter behov.

Hvordan finder jeg den rigtige størrelse på bonrullen?

Inden du køber bonruller til dit kasseapparat, er det vigtigt, at du er sikker på, hvilken størrelse papir, du skal bruge. Den finder du ved at se på tre tal:

 • Rullebredde (eks.: 57 mm)
 • Rullediameter (eks.: 40 mm)
 • Kernediameter (eks.: 12 mm) – angiver størrelsen på valsen til bonrullen

Også længden på rullerne varierer. De to typer bonruller, vi sælger hos DitBetalingssystem, fås i længderne 18 meter (til DBS 747) og 75 meter (til DBS 380). Sammenlign tallene med det kassesystem, dine bonruller skal passe til.

Bonrullerne leveres i kasser af 30 eller 50 stk.

Branchens bedste support

Husk du altid kan ringe eller skrive til os, hvis du er usikker på, hvilken bonrulle du skal vælge. Vi har en klar målsætning om at yde branchens bedste support. Med god support i ryggen skal du nemlig ikke koncentrere dig om dit POS-system, men fokusere 100 % på dine kunder og din forretning.

 • billige Bonruller
  Bonruller til DBS 747 Købspris
  600DKK

  Kasse af 50 stk. bonruller – 57x40x12 – 18 meter som passer til vores DBS 747

 • Bonruller til dankortterminal
  Bonruller til DBS 380 Købspris
  600DKK

  Kasse af 30 stk. bonruller – 80x80x13 – 75 m. som passer vores DBS 380

Brug for vejledning? Kontakt vores kundeservice: 77 34 45 00

Brug for nyt kassesystem?

 • DBS 380HERO – Komplet pakke

  DBS 380HERO - Komplet pakke

  Få de første 12 måneder til kun 599,- Herefter er prisen 799,- pr. md- pr. md.
  Ingen hardware indkøb – Ingen oprettelse – KUN fladpris pr. md.

  DBS 380HERO har en af verdens absolut hurtigste 15” touchskærme. Systemet er specielt udviklet til virksomheder og restauranter med en stor kundestrøm. DBS 380HERO hjælper dig med at holde styr på bestillinger, levering og afregning. Desuden kan du integrere direkte i dit økonomisystem, og dermed kan det ikke blive nemmere. Har du eksempelvis en restaurant, kan du hurtigt koble til vores køkkenprinter, som sørger for, at personalet altid er ajour med bestillingerne fra restauranten.

  Vores POS-løsning kører på den nyeste teknologi inden for betalingssystemer, og du kan tilbyde dine kunder alle former for betaling.

  DBS 380HERO kan alt det, et normalt betalingssystem kan – og meget mere til.

  Læs mere

 • Trådløs dankortterminal

  DBS A920 DREAMLINER – Komplet system

  DBS A920 DREAMLINER – Mobil / trådløs Kassesystem inkl. betalingsmodul

  Få de første 12 måneder til kun 349,- Herefter er prisen 499,- pr. md
  Ingen skjulte gebyrer, abonnementer eller licenser!
  Ingen hardwarekøb- Ingen oprettelsesgebyr – Helt enkelt!!

  DBS A920 Dreamliner er vores banebrydende produkt som passer perfekt til restaurant, cafe og foodtrucks. Den har en effektiv og lynhurtig 5” touchskærm. Systemet er specielt udviklet til virksomheder og restauranter, der har et ønske om at tage imod bestilling direkte ved bordet og senere afregne kunde direkte.

  DBS A920 Dreamliner hjælper dig med at holde styr på både bestillinger, levering og afregning, og du kan integrere betalingsløsningen direkte i dit økonomisystem. Er du restaurantejer, kan du nemt lave opkoblingen til vores køkkenprinter, som konstant holder personalet ajour med alle bestillinger fra restauranten.

  Vores POS-løsning anvender den nyeste teknologi inden for betalingssystemer. Dermed har du mulighed for at tage imod alle former for betaling. Det er bekvemt for både dig, dit personale og gæster

  Læs mere

 • Komplet betalingssystem med dankortterminal

  DBS 747SIDEKICK – Komplet pakke

  DBS 747SIDEKICK – Komplet pakke

  Få de første 12 måneder kun til 499,- Herefter er prisen 699,- pr. md.
  Ingen hardware indkøb – Ingen oprettelse – KUN fladpris pr. md.

  DBS 747SIDEKICK passer perfekt til den mindre virksomhed, hvor plads og fleksibilitet er særligt værdfuldt i hverdagen. Det gælder eksempelvis for restauranter, food trucks eller mindre butikker, som ikke har noget stort varesortiment.

  Den indeholder nøjagtig samme software som den lidt større model, 380HERO, og er den ideelle makker for alle typer restaurationer, cafeer og spisesteder. DBS 747SIDEKICK er en kompakt løsning og kan tilsluttes direkte via Wi-Fi overalt.

  Læs mere

Er du klar til de nye lovkrav?

Danske cafeer, værtshuse, diskoteker, pizzeriaer og en række andre brancher skal pålægges at investere i digitale kasseapparater inden 1. januar 2021.

Læs mere her