Om DitBetalingssystem.dk

Vi har en vision om at være forretningsejernes foretrukne udbyder af betalingssystemer.
Du skal vælge os, fordi vi har udviklet en POS-løsning, der passer til dine behov - både funktionelt og økonomisk.
 

Vi kender dine udfordringer, derfor kan vi løse dem

Alle os bag Ditbetalingssystem har været i betalingsbranchen i mange år.
Vi udvikler selv vores produkter, og det er dine spørgsmål, udfordringer og behov, der driver os til at skabe den bedst mulige løsning.

30 år i branchen

Så længe har vi faktisk været i betalingsbranchen. Og vi har ikke siddet på hænderne. Slet ikke. Vi har brugt mange år på at lære branchen godt og grundigt at kende, og vi har arbejdet, udviklet og mødt en masse forretningsejere. Men først og fremmest har vi brugt tiden på at lytte. Hvordan skulle vi ellers blive klogere på, hvad du har brug for?

Cloudbaseret software

Ditbetalingssystem er en pæredansk IT-servicevirksomhed, og vi leverer kassesystemer funderet på app- og cloudbaseret software, vi selv har udviklet. Vi henvender os til små, fysiske butikker såvel som til større kæder og webshops. Fra os kan du bestille POS-løsninger, kassesystemer, økonomi- og webshopintegrationer, og vi sætter en ære i at forme produktet omkring dine behov og din økonomi.

Brugervenlige systemer

Det er nøglen til mindre ventetid og mere værdi. Derfor er det vores filosofi, at alle vores produkter skal være intuitive. Et kassesystem skal være let at gå til for dine medarbejdere, så de kan bruge deres energi på kunder og gæster.

Vi prioriterer vores kunder først

Vi har oprigtig interesse og forståelse for din forretning. Vi tilpasser altid vores løsninger til DIT behov. Hvis vores løsninger mod forventning ikke passer til din forretning, melder vi ærligt ud. For vi vil kun have kunder, der bliver glade for vores produkt. Kunder, som vi kan have et stærkt forhold til mange år ud i fremtiden.

Vi lever af smil og tillid, og det gode samarbejde giver god stemning på arbejdspladsen.

Tryghed i handlen

Hos Ditbetalingssytem går vi meget op i, at du føler dig tryg. Når du vælger os som leverandør, er det den samme konsulent, der følger dig hele vejen igennem processen. Vi synes, at det er det bedste for dig, og vores konsulent får et tæt forhold til dig og din virksomhed.

Den bedste support

Vi har også en helt klar målsætning om at yde branchens absolut bedste support - lige når du har brug for det. Med god support i ryggen skal du ikke koncentrere dig om dit kassesystem, og du kan fokusere 100 % på dine kunder og din forretning.

Kort sagt – vi vil gøre det enkelt og effektivt for dig at betjene dine kunder!

 
 

Vores team

Her ser du teamet bag Ditbetalingssystem. Det er os med den brede erfaring og store interesse i at arbejde med betalingsløsninger. Os, der hver dag arbejder på at udvikle sortimentet af produkter og systemer. Vi har beskæftiget os med alt inden for kassesystemer, netværk, terminaler og indløsningsaftaler, og vi ved, hvad vi laver.

Hvert år tilbringer vi utallige timer hos kunderne for at lære deres behov endnu bedre at kende. Skal vi også komme forbi din virksomhed? Giv os et kald – vi glæder os til at møde dig.

 
 

Lad os tage en dialog omkring dine behov!

Vi sidder klar ved mail og telefon for at hjælpe dig med at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov. Du skal blot ringe på telefon 77 34 45 00 eller benytte kontaktformularen herunder.Alle felter er påkrævet!

august 18, 2023

Krav om digitale kasseapparat

Ny om lov kasseapparater I Sverige har de butiksdrivende siden 2010 været forpligtede til at registrere alle salg på en harddisk, som Skatteverket kontrollerer. En lignende […]