OM DITBETALINGSSYSTEM.DK

Vi har en vision om at være forretningsejernes foretrukne udbyder af betalingssystemer. Du skal vælge os, fordi vi har udviklet en POS-løsning, der passer til dine behov - både funktionelt og økonomisk.

OM DITBETALINGSSYSTEM.DK

Vi har en vision om at være forretningsejernes foretrukne udbyder af betalingssystemer. Du skal vælge os, fordi vi har udviklet en POS-løsning, der passer til dine behov - både funktionelt og økonomisk.

Vi kender dine udfordringer. Derfor kan vi løse dem.

Alle os bag Ditbetalingssystem har været i betalingsbranchen i mange år. Vi udvikler selv vores produkter, og det er dine spørgsmål, udfordringer og behov, der driver os til at skabe den bedst mulige løsning.

24 år.

Så længe har vi faktisk været i betalingsbranchen. Og vi har ikke siddet på hænderne. Slet ikke. Vi har brugt mange år på at lære branchen godt og grundigt at kende, og vi har arbejdet, udviklet og mødt en masse forretningsejere. Men først og fremmest har vi brugt tiden på at lytte. Hvordan skulle vi ellers blive klogere på, hvad du har brug for?

Ditbetalingssystem er en pæredansk IT-servicevirksomhed, og vi leverer kassesystemer funderet på app- og cloudbaseret software, vi selv har udviklet. Vi henvender os til små, fysiske butikker såvel som til større kæder og webshops. Fra os kan du bestille POS-løsninger, kassesystemer, økonomi- og webshopintegrationer, og vi sætter en ære i at forme produktet omkring dine behov og din økonomi.

Brugervenlighed er nøglen til mindre ventetid og mere værdi. Derfor er det vores filosofi, at alle vores produkter skal være intuitive. Et kassesystem skal være let at gå til for dine medarbejdere, så de kan bruge deres energi på kunder og gæster.

Hvis vores løsninger mod forventning ikke passer til din forretning, melder vi ærligt ud. For vi vil kun have kunder, der bliver glade for vores produkt. Kunder, som vi kan have et stærkt forhold til mange år ud i fremtiden. Vi lever af smil og tillid, og det gode samarbejde giver god stemning på arbejdspladsen.

Hos Ditbetalingssytem går vi meget op i, at du føler dig tryg. Når du vælger os som leverandør, er det den samme konsulent, der følger dig hele vejen igennem processen. Vi synes, at det er det bedste for dig, og vores konsulent får et tæt forhold til dig og din virksomhed.

Vi har også en helt klar målsætning om at yde branchens absolut bedste support. Med god support i ryggen skal du ikke koncentrere dig om dit kassesystem, og du kan fokusere 100 % på dine kunder og din forretning.

Kort sagt – vi vil gøre det enkelt og effektivt for dig at betjene dine kunder!

Ring på 77 344 500
Vi sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning!

Vores mission

Vi vil gerne bruge vores enorme viden og solide erfaring til hele tiden at forbedre vores systemer. Derfor følger vi godt med, hver gang nye tendenser viser sig. Vi udvikler prototyper løbende, og vi sørger naturligvis altid for at holde dig opdateret om vores seneste produkter.

Før ethvert udviklingseventyr kommer grundige analyser. Vi må vide, præcis hvilket behov vi skal imødekomme, og hvordan vi gør det bedst muligt. Heldigvis har vi skrappe og effektive udviklere på holdet, som hurtigt er klar med nye, hypermoderne løsninger af høj kvalitet.

Vores mission er at tilbyde dig software og hardware, der automatiserer processerne i din virksomheds vareflow. Gennem vores løsninger skal du opleve at få større overblik, mere tid, lettilgængelige data og intuitive kassesystemer. Og vi lover dig, at vi altid er i den anden ende, hvis du har brug for hjælp.

Vores team

Her ser du teamet bag Ditbetalingssystem. Det er os med den brede erfaring og store interesse i at arbejde med betalingsløsninger. Os, der hver dag arbejder på at udvikle sortimentet af produkter og systemer. Vi har beskæftiget os med alt inden for kassesystemer, netværk, terminaler og indløsningsaftaler, og vi ved, hvad vi laver.

Hvert år tilbringer vi utallige timer hos kunderne for at lære deres behov endnu bedre at kende. Skal vi også komme forbi din virksomhed? Giv os et kald – vi glæder os til at møde dig.

Peter Poulsen

Peter Poulsen

Udviklingschef

 

Tea Villads Hesselvig

Tea Villads Hesselvig

Administration

 

Morten ‘Hubbi’ Hesselvig

Morten ‘Hubbi’ Hesselvig

Distribution

 

Jesper Paulsen

Jesper Paulsen

Teknisk Service og Suppor

Dan Andersen

Dan Andersen

Teknisk Service og Suppor

Ralf Pilegaard

Ralf Pilegaard

Teknisk Service og Suppor

Lad os tage en dialog omkring Dine behov!

Vi sidder klar ved mail og telefon for at hjælpe dig med at vælge den løsning, der passer bedst til dine behov. Du skal blot ringe på telefon 77 344 500 eller benytte kontaktformularen herunder.

10 + 8 =