Bliv en del af DBS

Vi er altid på jagt efter dygtige og kreative kandidater til holdet.
 

Vil du være med til at genopfinde POS sammen med os?

Vi er i fuld gang med at gentænke betalingsmarkedet. Vi ønsker at forandre vores og kundernes opfattelse af betalingssystemer og -muligheder. Vi synes, det er en utrolig spændende udfordring – skal vi løfte den sammen?

Branchen

Hos os kommer du til at arbejde med det mest visionære POS-system i branchen. Sammen skal vi hver dag forsøge at oversætte innovation og kreativitet til produkter, der gør en forskel for vores kunder. Undervejs møder vi konstant nye udfordringer og problemstillinger, og du får rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Vil du være med?

Kontor

Vi har hovedkontor i smilets by, Århus. Derudover har vi endnu et kontor i midten af Danmark, nemlig i Odense. Hvad så med vores kunder? Jo, de befinder sig over hele Danmark – faktisk over hele Norden. Vores kundegruppe er stor, og den bliver kun større med tiden. Derfor er der gode udsigter for dig, der ønsker at gøre karriere hos Ditbetalingssystem.


Ledige stillinger

I øjeblikket har vi desværre ingen åbne stillinger, men har du en spændende ansøgning, skal du ikke holde dig tilbage. Vi læser den gerne, og hvis vi må, gemmer vi den og kontakter dig, når det bliver aktuelt.

Send gerne en uopfordret ansøgning og CV til hello@ditbetalingssystem.dk

 

Bliv en del af ditbetalingssystem og gentænk betalingsmarkedet

Ditbetalingssystem har et fokus på at udvikle produkter og systemer, som ved hjælp af vores enorme viden og erfaring på området skal kunne hjælpe virksomheder til at få større overblik over regnskabet og selve forbindelsen mellem transaktioner og posteringer, til netop at gøre det hele mere overskueligt og let tilgængeligt.

Der søges løbende nye medarbejder til at udfylde det skønne team, som både befinder sig i smilets by, Århus, men også på midten, nemlig i Odense. Kunderne befinder sig så over hele Danmark og Norden, men arbejdet vil foregå fra de to førnævnte kontorers lokation.

Der er kunder over det hele, og der kommer løbende flere kunder til, så branchen vokser og det samme gør vi som virksomhed. Derfor er der god mulighed for dig, hvis du er interesseret i branchen og har forhåbninger om, at du kunne lave en karriere hos Ditbetalingssystem.

Der er brug for kreative og innovative medarbejdere

Det som du vil arbejde med hos os er, at du skal arbejde med visionære POS-system. I dagligdagen vil der samtidig være et fokus på, at produkterne løbende skal gøres endnu bedre, og at kreativiteten kommer i spil. Det handler om at man er klar på at løse udfordringerne som kommer, og samtidig giver kunden mere glæde og kvalitet i det produkt de modtager.

Dog handler det ikke udelukkende om, at man skal være kreativ og kunne tænke ud af boksen. Det er samtidig en stor fordel, hvis du er socialt anlagt og er god til at kommunikere med andre. Det vil nemlig blot være en stor fordel, når det er du skal samarbejde med kollegaer, men også hvis du har direkte kontakt til kunderne.

Byg på fremtiden for betalingssystem

Der bliver hele tiden udviklet i branchen, da der kommer større fokus på, hvordan betalingssystemer og regnskaber kan optimeres. I bund og grund vil det ofte kunne gøres yderst simpelt. Det handler for kunden om, at det skal være lettest og benytte, samtidig med at man skal bruge mindre tid på det, da det hele gerne skal over at køre digitalt.

Rejsen har været undervejs længe, men den er bestemt ikke slut. Der er lang vej tilbage, og der kan hele tiden komme ændringer og tilføjelser, og derfor er der løbende brug for nye øjne og hjerner i branchen. Det er dog vigtigt at du selv skal have ro i maven over beslutningen, og føle det er det rigtige.