BLIV EN DEL AF DITBETALINGSSYSTEM

Vi er altid på jagt efter dygtige og kreative kandidater til holdet. Herunder poster vi specifikke stillingsopslag, men vi tager også gerne imod uopfordrede ansøgninger.

Bliv en del af DITBETALINGSSYTEM.DK

Vi er altid på jagt efter dygtige og kreative kandidater til holdet. Herunder poster vi specifikke stillingsopslag, du kan søge, men vi tager også gerne imod uopfordrede ansøgninger.

Vil du være med til at genopfinde POS sammen med os?

Vi er i fuld gang med at gentænke betalingsmarkedet. Vi ønsker at forandre vores og kundernes opfattelse af betalingssystemer og -muligheder. Vi synes, det er en utrolig spændende udfordring – skal vi løfte den sammen?

Branchen

Hos os kommer du til at arbejde med det mest visionære POS-system i branchen. Sammen skal vi hver dag forsøge at oversætte innovation og kreativitet til produkter, der gør en forskel for vores kunder. Undervejs møder vi konstant nye udfordringer og problemstillinger, og du får rig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Vil du være med?

Kontor

Vi har hovedkontor i smilets by, Århus. Derudover har vi endnu et kontor i midten af Danmark, nemlig i Odense. Hvad så med vores kunder? Jo, de befinder sig over hele Danmark – faktisk over hele Norden. Vores kundegruppe er stor, og den bliver kun større med tiden. Derfor er der gode udsigter for dig, der ønsker at gøre karriere hos Ditbetalingssystem.

Ledige stillinger

I øjeblikket har vi desværre ingen åbne stillinger, men har du en spændende ansøgning, skal du ikke holde dig tilbage. Vi læser den gerne, og hvis vi må, gemmer vi den og kontakter dig, når det bliver aktuelt.

Send din ansøgning samt cv til hello@ditbetalingssystem.dk 

Vores team

Her ser du teamet bag Ditbetalingssystem. Det er os med den brede erfaring og store interesse i at arbejde med betalingsløsninger. Os, der hver dag arbejder på at udvikle sortimentet af produkter og systemer. Vi har beskæftiget os med alt inden for kassesystemer, netværk, terminaler og indløsningsaftaler, og vi ved, hvad vi laver.

Hvert år tilbringer vi utallige timer hos kunderne for at lære deres behov endnu bedre at kende. Skal vi også komme forbi din virksomhed? Giv os et kald - vi glæder os til at møde dig.

Peter Poulsen

Peter Poulsen

Udviklingschef

 

Tea Villads Hesselvig

Tea Villads Hesselvig

Administration

 

Morten ‘Hubbi’ Hesselvig

Morten ‘Hubbi’ Hesselvig

Distribution

 

Jesper Paulsen

Jesper Paulsen

Teknik & Service

Dan Andersen

Dan Andersen

Teknik & Service

Martin Egesø

Martin Egesø

Direktør

 

Dit betalingssystem ApS

Sindalsvej 42A, 8240 Risskov, Danmark