DBS kortindløsning

Lad DitBetalingssystem stå for sikkerheden omkring din kortindløsning.

Få en nem og effektiv betalingsløsning til hjemmeside eller butik.

 

Hvad får du ud af en indløsningsaftale hos ditbetalingssystem?

 

Brug for vejledning? Kontakt vores kundeservice: 77 34 45 00

Relaterede produkter

 
 • Scanner til varer

  DBS Scanner

  999,-

  Med vores håndholdte USB-scanner kan du scanne dine varer i en fart. Scanneren ligger utrolig godt i hånden, og den avancerede aflæsningsenhed arbejder sig ubesværet igennem alle dine stregkoder.

  Køb

 • Skuffe til kasseapparat

  DBS Pengeskuffe

  499 ,-

  Vores pengeskuffe er elektronisk og fås i sort rustfrit stål. Pengeskuffen kan programmeres til at åbne manuelt eller via systemet – direkte via Ditbetalingssytems POS-løsninger.

  Køb

 • Køkkenprinter til restauranter

  DBS Køkkenprinter

  1999,-

  Ditbetalingssystems køkkenprinter bruger både lyd og lys til at gøre dig opmærksom på nye bestillinger. Overfladen er vand- og olieafvisende og særdeles rengøringsvenlig. Alt i alt den perfekte køkkenassistent.

  Køb

Er du klar til de nye lovkrav?

Danske cafeer, værtshuse, diskoteker, pizzeriaer og en række andre brancher skal pålægges at investere i digitale kasseapparater inden 1. januar 2021.

Læs mere her

 
 

Sikker og nem indløsning af betalinger

Indløsning af betalinger skal ske med høj sikkerhed, på fleksibel vis og til en fornuftig pris. Du får alt dette, når du vælger ditbetalingssystem (DBS) kortindløsning. Vores løsning er ideel til hjemmesider og butikker – og aftalen er altid gratis. Du betaler ikke nogen pris for abonnement eller andre skjulte gebyrer. Det er overskueligt og nemt at forholde sig til.

Sikkerheden er 100% i top, når du vælger DBS som din indløser. Vi stiller garanti for alle betalinger med kort og sikrer også hurtig overførsel til din konto. Du skal ikke bekymre dig om noget. Forestil du dig bare, at en lille magisk fe flytter pengene fra kundens konto og over på din virksomhedskonto. Den magiske fe, det er os. Du bemærker os nærmest ikke, men kan bare glæde dig over de mange betalinger, der ruller ind på kontoen helt uden besvær.

Vil du vide mere om at bruge DBS som indløser? Kontakt os gerne for en uforpligtende snak eller ansøg allerede i dag lige her på hjemmesiden.

Hvad er en indløsningsaftale?

Din kunde betaler med sit dankort. Det sker via din dankortterminal. Men hvad så? Hvordan kommer pengene fra kundens kort og over på din konto? Det kræver en indløsningsaftale at få det hele til at løbe rundt, som et hamster i hjul. DBS sørger for, at dit hamsterhjul altid drejer rundt – med andre ord, at du altid modtager dine betalinger fra kunderne. Hurtig, nemt og uden problemer.

Indløsningen sker således:

- Din kunde betaler med sit kort enten på din hjemmeside eller i din fysiske butik.

- Vi kontrollerer som indløser din kunde. Det vil sige, at der tjekkes, om der er penge på kontoen, hvorfra betalingen så hæves.

- Vi sørger som indløser for din sikkerhed. Det vil sige, at vi stiller garanti for enhver betaling. Har kunden betalt med betalingskort, havner pengene altid på din virksomhedskonto.

- Du bestemmer selv, hvilken bank pengene skal overføres til. Det er helt op til dig, og vi stiller som indløser ingen krav til dette.

Det var helt kort forklaret, hvad en indløsningsaftale er. Det er nødvendigt med sådan én, for at du kan få penge på kontoen fra dine kunders betalinger. Men bare fordi det er nødvendigt, skal du vel ikke gå på kompromis? Eller betale en for høj pris?

Hos ditbetalingssystem får du en gratis aftale, hvor du ikke betaler noget abonnement. Du er ikke forpligtet til at købe andre aftaler hos os. Har du allerede en dankortterminal, kan du sagtens benytte dig af vores indløsningsaftale.

Modtag betaling med dankort indløsningsaftale

Kontantbetaling bruges ikke så ofte, som det gjorde engang. Derudover er kortkøb også langt højere end kontantkøb er. Det betyder, at du som erhvervsdrivende skal have styr på dit betalingssystem, for at hive penge i kassen fra de utrolig mange kunder, der foretrækker at betale med kort og som køber for et højere beløb med dette.

Dankortterminal og kassesystem er ikke nok. Dette er blot det praktiske hardware, som du skal bruge til at gennemføre betalingerne med. Men herfra skal der ske noget andet. Pengene skal hæves på det brugte kort, og de skal overføres til din konto. Det står vi som indløser for.

Dine fordele ved at få en indløsningsaftale er:

- Du gør det nemmere for dine kunder at betale med kort

- Du gør det sikkert for dig selv at modtage kortbetaling

- Du gør din hjemmeside eller butik mere attraktiv

Det er hurtigt at komme i gang, og du kan sagtens vælge os som indløser, selvom du i forvejen har en dankortautomat. Vi indløser betalinger med alle de gængse betalingskort og overfører også beløb til banker i hele verden. Det foregår hurtigt og nemt, og du har dine penge på kontoen allerede dagen efter betalingen er sket.

Indløsning af kortbetaling i butik og på hjemmeside

En hjemmeside kalder på dankortbetaling. Det er umuligt at betale med kontanter online. Alternativet ville være at tilbyde bankoverførsel eller lignende, og sådanne muligheder skræmmer ofte kunderne væk. Langt de fleste foretrækker en hurtig og nem løsning, og at de kan benytte med deres foretrukne betalingskort.

I mange butikker bruger man kontanter endnu, der er faktisk en lov, der siger, at man skal tage i mod dem. Men størstedelen af kunderne vælger alligevel at benytte dankort, fordi det er nemt for dem. Det er også nemt for dig, så længe du har en god og sikker indløsningsaftale. Det får du hos DBS.

Prisfornuftig indløsningsaftale til dankort

Idét kort er kundernes foretrukne betalingsmiddel, skal det ikke ruinere dig at varetage denne form for betaling. Måske har du allerede styr på dankortterminal, kassesystem osv. Det behøver du ikke købe her hos os. Men vi vil gerne lokke dig med en attraktiv indløsningsaftale:

- Vi indløser hurtigt – betalingen er fremme dagen efter

- Vi tilbyder en gratis indløsningsaftale

- Vi stiller garanti for alle betalinger

- Vi tilbyder fuld support

- Vi får dig hurtig i gang

Indløsningsaftalen kan med fordel kombineres med en af vores smarte betalingsenheder eller kassesystemer. Er du ved at starte en ny butik op, giver dette god mening for dig. Driver du webshop, behøver du naturligvis ikke hardware og kan blot nøjes med indløsning af dine betalinger.

Vil du vide mere? Du kan ansøge om vores attraktive indløsningsaftale lige her på siden. Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at indløse alle dine betalinger på sikker og simpel vis.